Estequeen Güzellik Merkezi Büyük Mağduriyet Ve Sonuçların Gerçekleşmemesi

Estequeen Güzellik Merkezi Büyük Mağduriyet Ve Sonuçların Gerçekleşmemesi
15 Ağustos 2024 00:45

Este Queen Estetik ve Güzellik Merkez’nde aldığım hizmet hakkında ciddi bir şikayette bulunmak istiyorum. Başlangıçta sunulan %80 oranında Başarı garantisi ve vaat edilen sonuçlar nedeniyle "full paket" olarak anlaştığımız bu merkezde, zaman içinde yaşadığım mağduriyetler nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradım.

Öncelikle, güzellik merkezinin sık sık el değiştirmesi ve her yeni sahip değişikliğinde hizmet kalitesinin düşmesi beni oldukça rahatsız etti. İlk sahipleri son derece profesyonel ve anlayışlıydı; ancak yeni sahiplerle yaşadığım deneyimler tam bir felaketti. Yeni yönetimle tanıştığımızda başlangıçta samimi bir ilişki kurmuş olmamıza rağmen, hizmet süreçlerinde sürekli sorunlar yaşadık. Merkezin yeni sahibesi tarafından, işlemler sırasında makinenin sürekli bozuk olması, seansların atlanması ve %20’lik bir sonuç dahi alamamamız kabul edilemez bir durumdur.

Bu süreçte, vücudumun 12 ay boyunca düzenli olarak ışınlara maruz kalmasına rağmen istenen sonuçlara ulaşamamak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Makinenin arızalı olması nedeniyle yapılan işlemlerin hiçbir etkisi olmamış, ancak merkez bu durumu düzeltmek için hiçbir somut adım atmamıştır. Ayrıca, getirilen personelin yeterince deneyimli olmaması, hatta bazı durumlarda vücudumdaki dövmelerin yanmasına neden olmaları, merkezdeki hizmet kalitesinin ne denli düşük olduğunu açıkça göstermektedir.

En büyük hayal kırıklığım ise, bize verilen garantilerin ve sözlerin yerine getirilmemesidir. Merkeze gittiğimizde, "limitiniz doldu, artık gelmeyeceksiniz" denilerek kaba bir şekilde kovulduk. Bu, hem insanlık dışı bir muamele hem de müşteri haklarına aykırıdır.

Bu yaşadıklarım sonucunda manevi olarak büyük zarar gördüm, mağdur duruma düştüm ve yanıltıldım. Bu nedenle, Este Queen Estetik ve Güzellik Merkezi hakkında yasal yollara başvuracağımı ve Tüketici Hakları doğrultusunda gerekli her türlü hukuki süreci başlatacağımı belirtmek isterim. Ayrıca, yaşadığım bu olumsuz deneyimi herkesin bilmesi için kamuoyuna duyurmak adına bu şikayeti yazıyorum.

Bu merkezi tercih etmeyi düşünen herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum. Umarım yaşadığım bu mağduriyet başka kimse tarafından yaşanmaz.

10 Mayıs 2024 07:42
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Hizmetinde Hijyen, Personel Ve Sonuç Problemleri Yaşadım

14 Temmuz 2025 15:38
Esengül sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 07:30

Mayl's Beauty Nail Center İnsanları Yanıltıyor

17 Ağustos 2025 16:13
Esra sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 00:13