Gamze sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 13:21

24 Ekim 2023 tarihinde bu klinikte kol germe ameliyatı geçirdim. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde Dr. O****, iyileştikten sonra dirseklere liposuction yapılması gerektiğini belirtti. Yurt dışına taşındığımı, ziyarete geldiğimde işlemin gerçekleştirilebileceğini ilettim. Bir aydır bu klinikte dirseklerimde kalan küçük bir bölümün lokal anesteziyle alınması için randevu ayarlamaya çalışıyorum. 2023 Ekim ayında 46.000 Türk Lirası ödediğim ameliyat için yeniden 5.000 lira talep ediyorlar ve aksi takdirde işlemi yapmayacaklarını söylüyorlar.

Altı ay önce yüksek bir meblağ ödediğim kol germe ameliyatının ardından, bana söylenenden farklı olarak kalın ve estetik olmayan ameliyat izleri ve hala sarkan deri kalmıştır. Ayrıca kolumdaki orantısız görünüm ve kliniğin ilgisiz tavrıyla karşı karşıya kaldım. Tüm bunlar, ödenen 46.000 lira göz önünde bulundurulduğunda daha da üzücü bir durum.

Bu ameliyat, işini profesyonelce yapan bir yerde yapılması gereken önemli bir işlem. Danışmanıma ulaşamadım, kliniği aradığımda başka birine yönlendirildim. Daha sonra ona da ulaşamayınca, 'yeniden' başka birine yönlendirildim ve şu anda ona da ulaşamıyorum.

Kol germe ameliyatı, kollarınızın boydan boya kesildiği ve aylarca iyileşmesini beklediğiniz ciddi bir işlem. Ameliyat izlerinin olduğu bölgelerde hala uyuşukluk hissediyorum.

Keşke bu ameliyatı, işini profesyonelce yapan bir kurumda yaptırmış olsaydım. Anlaşılan o ki, bu klinik doğru tercih değilmiş.

Hem bedensel hem de psikolojik olarak zarar gördüm ve bu durumdan dolayı çok üzgünüm.

03 Şubat 2025 15:13 (Şikayetten 9 ay sonra)
Gamze
Gamze
03 Şubat 2025 15:56

Evet, devam ediyor, bir çözüm yolu sunulmadı.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Gold City Hair İstanbul Hayal Kırıklığı Saç Ekimi Sonrası Asimetrik Sonuç Ve İlgisizlik

08 Ekim 2024 00:40
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Özel Akl Polikliniği'nden Şikayetçiyim

31 Ekim 2023 14:12

05 Mart 2024 00:07
Estecenter'da Beklenenin Altında Hizmet
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Hizmeti İptal Ettim, Bir Aydır İadem Yapılmıyor

15 Ekim 2025 21:27
aldigim-hizmeti-iptal-ettim-bir-aydir-iadem-yapilmiyor-1.jpg
Şerif sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 00:45