Ekuralkan Kanuni Reha 250 Sıfır Motor Arızaları

28 Mayıs 2024 17:592.622

25.04.2024 tarihinde Kanuni Reha 250 motosiklet aldım. Aldığımdan beri her hafta yeni bir sorunla karşılaşıp servise gitmek durumunda kaldım. Grenajda boya atması, arka çanta demiri hasarı, egzozdan ses gelmesi, fren müşür bozulması, sağ sinyal verdikten sonra dörtlü yapmaması gibi her sorunlar yaşadım yaşamaya devam ediyorum. Motorun yapılması için servise teslim ettim ancak motorun sorununun bitmediği gibi çözümüde maalesef bulunamıyor. Ben gezmek için motor aldım diye düşünürken kendime sorun aldım resmen. Ya motoru geri alın yenisini verin. Ya da bayinizle iletişime geçip şu sorunlarımı çözün. Yoksa tüketici heyetine bu hafta şikayetçi olacağım. Sıfır alınan bir motorda bu kadar kusur sorun yaşatamazsınız.
Motor 2. El olsa anlayacağım ama sıfır motor bu kadar bu kadar sorunu varsa ya kusurlu ürününüzü alın bana sıfır ve sorunsuzunu verin.

21 Temmuz 2024 10:07 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Konunun değerlendirmeye alınarak çözüme kavuşturulabilmesi/tarafınıza bilgi verilebilmesi ve yardımcı olabilmemiz için Talep-Öneri ve Şikayetlerinizi aracınızın şasi motor numarasını - servis bilgilerini ve talebinizi detaylı şekilde belirterek iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü Kuralkan Bilişim Otomotiv San. Ve Dış Tic. A. Ş.

28 Temmuz 2024 09:08

25 Ağustos 2024 09:13

25 Ağustos 2024 10:22

Yeni Alınan Motorda Garanti Sorunu Ve Akü Problemi

18 Mart 2025 18:241.851

13 Eylül 2024 tarihinde Kanuni Seha 250cc motor aldık. Her şey iyiydi, motorun 6 ay bakımı geldiği için ben de 6 Mart 20...

1 Destek

eKuralkan Resa 125 Aşiri Titreşim İle Kalkıyor

16 Ağustos 2024 00:52771

16.03.2024 tarihinde Bursa Yenişehir Bayinizden Kanuni Resa 125 motor aldım. Motor ilk bakımını 500 km de yaptırdım. Mot...

Garanti Kapsamındaki Yedek Parça Teslim Edilmiyor, Hayati Risk Oluştu

7 Ağustos 2025 22:171.375

28.07.2025 tarihinde İzmir Narlıdere’de bulunan İlker Motors servisi üzerinden Kanuni Seha 250 model motosikletim için y...

Bajaj Pişmanlığı E Kuralkan

30 Eylül 2024 11:253.183

3 ay önce almış olduğum D250 serisinin sorunları bitmiyor. Aldığım ilk gün direksiyonu kitledim ve ardından motor bir da...

Tümünü Gör
Ekuralkan Sıfır Motorda Montaj Hataları

Ekuralkan SıfırMotorda Montaj Hataları

Yasin
Ekuralkan Hatalı Motor Satışı Yetersiz Yedek Parça Ve İlgisiz Yetersiz Servis

Ekuralkan HatalıMotor Satışı Yetersiz Yedek Parça Ve İlgisiz Yetersiz Servis

Ömer
Ekuralkan Müşteri Hizmetleri İle İletişime Geçemiyorum!

Ekuralkan MüşteriHizmetleri İle İletişime Geçemiyorum!

Yusuf
Ekuralkan Rota Motor İlgisizliği

Ekuralkan RotaMotor İlgisizliği

İzzet
Ekuralkan Yeni Motorun Arıza Süreci Ve Memnuniyetsizlik!

Ekuralkan YeniMotorun Arıza Süreci Ve Memnuniyetsizlik!

Alaettin
Ekuralkan Koltuk Dikiş Yerlerinden Yırtıldı!

Ekuralkan KoltukDikiş Yerlerinden Yırtıldı!

Özgür