13 Eylül 2024 14:05

6.09.2024 tarihinde saat 09:30 da Denizli de bulunan Denipol Hastanesi’ n de lazer randevum vardı. Lazer işlemi sırasında aşırı yanma ve acı hissettiğimi ilgili kişiye bildirdim seans boyunca çeşitli kremler sürüldü yanma ve leke oluşmaması adına ancak ekte lazer günü ve bugüne ait kolumun görseli yer almaktadır. Kolumdaki yanık izlerinin geçmesi bir yana hala daha acı ve yanma hissi devam etmektedir. Sıradan bir güzellik merkezi yerine işin ehli olduğunu düşündüğüm için ilgili hastanenin hizmetinden yararlanmak istedim ancak sonuç ekte ilettiğim dosyada yer alan görselden ibarettir. Konuyla ilgili olarak aldığım hizmetten ve sorumlu herkesten şikayetçiyim. O güne ait lazer işlemi için ödediğim dekontu da ekte belirttim. Mağduriyetimle ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Zeynep
Zeynep

Çok geçmiş olsun. Ben de hastane diye oraya gitmeyi düşünüyordum. Pes gerçekten.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 14:52
Lazer Epilasyon Sonrası Kalıcı Yanık İzleri Ve İlgisizlik
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ncr International Hospital Eksik Seanslar Ve Hatalı Kayıtlar Nedeniyle Mağduriyet!

22 Kasım 2024 09:46
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medifema Hastanesi Estetik Merkezinde Yaşanan Randevu Ve İşlem Süreci Şikayeti

13 Aralık 2023 09:47