Anadolu sonuçtan hiç memnun değil

Dcservis Discord Bot Üye

06 Ağustos 2024 13:25

Dcservis üzerinden discord sunucuma 1k bot satın aldım toplamda 51.75TL ödedim saatler geçti aradan ama halen cevap alamıyorum. Canlı destek ekiplerine yazdım ama herhangi bir geri dönüş yapmadılar. Ben belki geçiştirildim sizde geçiştirilmeyi diye yazıyorum herhangi bir şekilde para iadesi de olması öyle bekliyorum gelişmelerden haberdar edeceğim.

09 Ağustos 2024 13:15

Dcservis üzerinden aldığım ürünü göndermiyorlar aynı zamanda para iadesi de yapmıyorlar. Parayı alıp gidiyorlar günde 1 kez desteğe bakıyorlar ve stok yok yazıyorlar sadece yükleyeli 1 hafta oldu ama daha herhangi bir hizmet almadım aldığım da iptal edildi stok yok diye tüm sitede hiçbir şeyde şu anda hizmet yok. Paytr ödeme aracılığı ile yaptım ödemeyi lütfe Paytr bu işe bir çözüm bulsun herkes aynısını yaşıyor.

07 Ağustos 2024 09:36

Stok yok diye geri dönüş belirtildi haberiniz olsun arkadaşlar yine gelişmelerden sizi bilgilendireceğim şu anlık halen içeride 50 TL bakiyem bulunuyor.

09 Ağustos 2024 13:06

Asla alışveriş yapmanızı önermiyorum! Marka bana stok yok dedi para iadesi istediğim zaman para iadesinde bulunamıyoruz dedi eklerde sohbet kayıtları mevcut şu anda içerideki paramı kullanamıyorum şikayette bulunacağım.

Toprak
25 Haziran 2024 18:15
DcServis Discord Üye Satın Alma Sorunu Ve İptal Talebi Cevapsız Kaldı
DcServis Discord Üye Satın Alma Sorunu Ve İptal Talebi Cevapsız Kaldı
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Dcservis Discord Üye Satın Aldım Beklemede Görünüyor!

28 Temmuz 2024 22:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 20:17
Dc Satış Tarafından Paramı Geri İstiyorum
Emin sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 12:30
Dcsatis.com'da Yüklenen Bakiye Hesaba Eklenmedi
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 15:12