Eczanelerden Alınan Day2day Kolajen Tozlarının Güvenilirliği Sorgulanıyor

10 Aralık 2024 00:4617.305

Ben ayrı ayrı 3 eczaneden day2day collogen toz versiyonunu aldım ama ürün kayıt sisteminde kaydı yok. Açıklama bekliyorum Ürün sahte mi orijinal mi. Artık eczanelere de güvenemeyeceksek nereden ürün alalım. Day2day yetkililerine sesleniyorum... Üstelik bir tanesi bebek maması gibi süt tozu gibi çıktı Allah'tan önce kullandığım için biliyordum ve içmedim yardımcı olursanız sevinirim.

13 Aralık 2024 12:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz müşteri deneyimi için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Orzaks İlaç ailesi olarak özürlerimizi iletmekteyiz. Şikayetinizi dikkate alarak gerekli açıklamaları aşağıda sizlerle paylaşmaktayız. Ürünlerimiz T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı regülasyonlarına göre üretilmekte ve satışa sunulmakta olup tek yetkili satış noktaları Türkiye’deki eczanelerdir. Eczanede yer alan her Orzaks İlaç ürününün güvencesi firmamıza ait olup her partideki ürünler aynı kalite ve özenle üretilmektedir. Ürünlerimiz besin takviyesi olduğu için üts kaydı bulunmamaktadır. Size yardımcı olabilmek için mesai saatleri içerisinde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatır, belirtmek isteriz. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Orzaks İlaç’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yapılan açıklama yeterli geldiyse profilimizden değerlendirmenizi rica ederiz. Sağlıklı Günler Dileriz, Orzaks İlaç

30 Haziran 2025 01:33

Day2day kolajen daha öncede kullandım aslı nasıl biliyorum. Geçenlerde 2 kutu daha aldım bu seferkinin kapağında orzax yazıyor ve içeriği tadı çok farklı sahte olduğunu bir işe yaramadığını ve paramın çöpe gittiğini düşünüyorum. Sağlık bakanlığını sesleniyorum ve araştırılmasını istiyorum.

Day2day Ürün Uts Sistemine Kayıtlı Değil

2 Aralık 2023 23:1429.129

Ben bugün eczaneden day2day collogen aldım ama ürün kayıt sisteminde kaydı yok. Açıklama istiyorum. Ürün sahte mi orijin...

1 Destek

Orzax İlaç Güvenilir Site Eczacıların Tercihi Olduğu Halde Ürünlerde Sızıntı Sorunu

Ecza1.com sayfası üzerinden 3 kutu day2day kolajen aldım. Bir eczacı olarak güvenilir bulduğum, eczacıların satış yaptığ...

Day2day Kolajen Ürünü Beklenen Etkiyi Göstermedi Ve Eczane Yardımcı Olmadı

2 Ekim 2025 20:227.637

DAY2day markasının “Day2day Kolajen” isimli kişisel bakım ürününü yaklaşık on gün önce Malatya Battalgazi’deki Ş**** Ş**...

Kolajen Day2Day Şasi Tuhaf Çıktı!

Kolajen Day2DayŞasi Tuhaf Çıktı!

Rahime
Day2day Kolajen 2022'de Üretilmiş Ama Ne Hikmetse Son Tarihi 05/2028