David Walker Dan Alınıp Pompası Bozulan Ve Çöpe Giden Parfüm

08 Şubat 2024 11:23

Gaziantep Prime Mall AVM'den David Walker markasından aldığım parfümün pompası yarısına bile gelmeden bozuldu. Şu an neredeyse tamamen dolu olan parfümü kullanamıyorum. Hem param hem de parfüm boşa gitti. Bölge satış müdürlerine görseller iletildi ve hata müşteride bulundu. Böyle bir durumu kabul etmek mümkün değil. Parfümün pompası sadece birkaç kez kullanıldıktan sonra, kullanıcı tarafından nasıl bozulabileceğini anlayamıyorum. Verdiğim para önemli değil; ancak sizin prestijiniz ve müşteri kaybınızı düşünmelisiniz. Bir daha asla buradan alışveriş yapmayacağım ve bu zihniyette olan bir yerden alışveriş yapmayı düşünenlere de durumu anlatacağım. Müşteriyi mağdur edip, hatayı müşteride bulan ve küçük bir parfüm için kullanıcı hatası diyen bir firmadan alışveriş yapılırken iyi düşünülmeli. Gaziantep Bölge Satış Müdürü'ne bu çözümsüz yaklaşımı için teşekkür ederim.

08 Şubat 2024 11:04

Gaziantep Prime Mall AVM David Walker dan aldığım parfüm yarısına bile gelmeden pompası bozuldu. Şu an neredeyse ağzına kadar dolu olan parfümü kullanamıyorum. Hem param çöp oldu hem parfüm. Bölge satış müdürlerine görseller iletilmiş olup, hata müşterinin bulunmuştur. Böyle bir saçmalık görmedim. Parfümün pompası sadece iki fıs yapılarak, kullanıcı tarafından nasıl bozulabilir anlam verebilmiş değilim. Benim verdiğim para çok bir şey değil gözüme de gelmez ama siz, sizde ki prestij ve müşteri kaybını düşünmelisiniz. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım ve yapmak isteyenlere de zihniyetin bu şekilde olduğunu anlatacağım. Sizi mağdur eden ve hata kendilerinde olup üç kuruşluk parfüm için kullanıcı hatası diyen bir firmadan alışveriş yaparken 10 kere düşünmelisiniz. Gaziantep Bölge Satış Müdürü'ne bu müthiş çözümcü yaklaşım için ayrıca teşekkür ederim.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 14:46

17 Ağustos 2024 19:41
David Walker Hayal Kırıklığı Yaşadım
David Walker Hayal Kırıklığı Yaşadım

Parfümün Kokusu 15 Dakikada Kayboluyor, Para İadesi İstiyorum

13 Eylül 2025 13:35
Serdar sonucu yetersiz buldu

David Walker Satılan Parfüm Sahte Mi?

20 Mayıs 2024 20:54
David Walker Satılan Parfüm Sahte Mi?

16 Nisan 2025 08:06