Sahte Mesajlarla Mağduriyet Tehdidi

Sahte Mesajlarla Mağduriyet Tehdidi
17 Ekim 2024 14:45

17 Ekim 2024 saat 13:58'de, 'As ozen' adında sahte ve yanıltıcı bir birim tarafından "Uzlaşma ve Arabuluculuk dosyanız Tahkim Merkezimize iletilmiştir. Mağduriyet yaşamamak için arayınız. (02169902237) " şeklinde bir mesaj geldi.

Dikkat edilirse Türkçe yazım yanlışları barındıran bir mesaj. Hemen Google'dan ve 'Şikayet Var' sitesinden araştırınca yanılmadığımı gördüm.

Usulen ben de eklemek isterim. Bu site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum.

Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür yanıltıcı, panikletmeye teşvik edici bir mesajla karşı karşıya kaldım. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bu yanıltıcı mesajları atan her kim ya da hangi kişilerse en kısa sürede bu asılsız mesajları nedeniyle gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum. Eğer ki ödemelerimde, kartlarımda ya da bana ait herhangi bir hesapta işlem yapılırsa bilgim dışıdır. Bu konu ile ilgili yapılan herhangi bir işlemi kabul etmemekle beraber; yapılan işlemler onayım alınmadan, rızam olmadan, bilgim dışında gerçekleştirilmiştir.

17 Ekim 2024 18:34

17 Ekim 2024 14:14
Asılsız Mesaj Ve Suçlama Mağduriyeti

17 Ekim 2024 08:41
Sahte Uzlaşma Mesajı Şikayeti!

17 Ekim 2024 13:39