Recep sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Servis Sorunu

Recep
21 Temmuz 2024 12:55

Daikin klima yazları sadece çalışan, yazın sadece devir daim yapsın diye açılan klima, yazın bu sıcağında bozularak bizi bu yaz sıcağında yaktı. Markasına güvenip dünyanın en iyi, en sağlam markası diyerek aldığımız klima bozuldu. Yetkili servise haber verdik. 'Sizi en kısa sürede arayacağız' diyerek aramayan klima markası, gerçi CEO'suna da onlarca kez yazmamıza rağmen dönüş olmadı ve her cevabın altına 'iletişim bilgilerinizi yazın sizi hemen arayalım' diyorlar. Yahu servis kaydı bıraktım zaten, ben size neden bir daha DM'den yazayım? Bu kadar sorumsuzluk, herkesin söylediği üzere ses çıkartmazsan gelmezler. Video görüntü istiyorlar, gönderiyoruz, kesin kart arızası diyorlar. Fiyatı ne kadar? 30 bin TL. O fiyata sıfır başka klima alınıyor. Velhasıl gelmediler. Gelmesinler, normal klimacıları arıyorsunuz, atom parçalıyorlar sanki, hepsi çok yoğun. Tanıdık falan filan hiçbir şey fark etmiyor. Daikin alacaklar, bunları göz önünde bulundurup öyle karar versinler. İstedikleri yere gidip istedikleri yere gitmiyor, servisin elindeymiş, bir şey yapamıyorlarmış.

profile profile
22 Temmuz 2024 16:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
16 Aralık 2024 13:00
Daikin Servis İlgisizliği Ve Çözüm Eksikliği
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi A*ızasında İlgisiz Servis Ve İletişİ* Sorunları

Serpil
12 Haziran 2025 14:04
Daikin Kombi A*ızasında İlgisiz Servis Ve İletişİ* Sorunları
Peli̇n sonuçtan hiç memnun değil

Peli̇n
11 Mart 2025 18:32
Daikin Isı Pompası Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
10 Haziran 2024 20:37