Chippin'de Banka Puanları Kullanılamıyor: Yetersiz Bakiye Sorunu!

14 Aralık 2024 22:04

Bir konuda yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum. Chippin uygulamasında banka puanlarım bulunuyor ve bu puanları ödeme işlemlerimde kullanmak istiyorum. Ancak ödeme ekranına geçtiğimde, karşıma sürekli olarak "Yetersiz bakiye" uyarısı çıkıyor. Bu durum, özellikle banka tarafından ücretsiz olarak verilen puanlar için geçerli. Buna karşılık, World puanlarımı aynı uygulama üzerinden kolayca kullanabiliyorum ve bu puanlarla herhangi bir sorun yaşamıyorum. Fakat ücretsiz olarak verilen banka puanlarının ödeme ekranında kullanılamaması, benim için büyük bir problem oluşturuyor.

Banka puanlarının geçerlilik süresini kontrol ettim ve herhangi bir sorun olmadığını gördüm. Ayrıca bu puanları yalnızca belirli alışverişlerde mi kullanabildiğimi anlamak için detaylı bir inceleme yaptım. Ancak buna rağmen, ödeme esnasında bu puanları kullanmak istediğimde "Yetersiz bakiye" hatasıyla karşılaşıyorum. Bu durumun teknik bir aksaklık mı yoksa kullanım şartlarıyla ilgili bir kısıtlama mı olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum. Uygulamanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi düşündüm, ancak henüz bir çözüm bulamadım. Bu nedenle, sizden bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak ve problemi nasıl çözebileceğim konusunda yönlendirme rica ediyorum.

Sonuç olarak, Chippin'de World puanları sorunsuz kullanabilirken, ücretsiz verilen banka puanlarının kullanılamaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu sorunun çözümü için desteklerinizi bekliyorum.

14 Aralık 2024 22:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, talebiniz sistemimize kaydedilmiştir. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Chippin i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

18 Aralık 2024 10:37

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili olarak Müşteri Hizmetlerimiz, irtibat numaranızdan size ulaşamamıştır. Chippin'i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Chippin Puanlarımı Opet Ve Diğer Yerlerde Kullanamıyorum, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

24 Eylül 2025 16:07

Chippin Puanlarımı Kullanamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

Sümeyya
25 Ağustos 2025 17:18
chippin-puanlarimi-kullanamiyorum-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
12 Aralık 2023 12:24