Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Chippin Puan Yerine Kredi Kartımdan Çekim Yaptı

Chippin Puan Yerine Kredi Kartımdan Çekim Yaptı
Erdem
16 Şubat 2024 14:51

Arçelik'ten alışveriş yaptım ve bana Chippin uygulaması indirmemi ve puan kazanacağımı ve bunu Opet'te yakıt alımında kullanabileceğimi söylediler,. Yaklaşık bir ay sonra 1473 TL puan geldi. Bugün bütün puanla Opet'ten yakıt aldım. Bir zaman sonra baktım ki benim kredi kartım tanımlıymış, puandan değil de benim kredi kartımdan çekilmiş para. Chippin müşteri hizmetlerini aradım sorunumu söyledim, yapacak bir şey yok Arçelik teki arkadaşlar sizi yanlış yönlendirmiş dedi. O zaman gerekeni yapın mağdur olan benim dedim. Yapacak bir şey yok dedi karşıdaki bayan ve kapattı. İnsanlar zaten zor geçiniyor bir de böyle insanlarla alay eder gibi iş yapıyorlar

16 Şubat 2024 14:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, talebiniz sistemimize kaydedilmiştir. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Chippin i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

16 Şubat 2024 23:02

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili olarak, Chippin Müşteri Hizmetlerimiz üzerinden sizinle görüşülerek şikayetinize konu olan detaylar ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Chippin'i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Chippin Puanlarım Yerine Kredi Kartımdan Ödeme Çekildi, Mağduriyetim Giderilsin

Burcu
11 Ağustos 2025 00:58
chippin-puanlarim-yerine-kredi-kartimdan-odeme-cekildi-magduriyetim-giderilsin-4.jpg
chippin-puanlarim-yerine-kredi-kartimdan-odeme-cekildi-magduriyetim-giderilsin-1.jpg

Gizem
23 Şubat 2024 17:01
Chippin Puanlarını Opet'te Kullanamama!
Tuncay sonuçtan çok memnun

Tuncay
03 Haziran 2024 15:51
Chippin Opet Hediye Puanımı Yatırmıyor!
Chippin Opet Hediye Puanımı Yatırmıyor!

Chippin Puan Kullanımında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

Emine
04 Kasım 2024 19:25
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
09 Eylül 2024 16:25