Hasan sonuçtan çok memnun

Çerezza Tombi Cips'ten Sağlık Sorunları Yaşadık!

Çerezza Tombi Cips'ten Sağlık Sorunları Yaşadık!
20 Şubat 2024 00:32
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“İletişim için teşekkürler, takipçi olmanız ve özür dilemeniz kurum saygınlığınızı arttırdı bana göre.”

Çerezza tombi peynir aromalı cipsten Zehirlendik
Bu ne biçim ürün, bu kadar mı sağlık umurunuzda değil? Perişan olduk. Son kullanma tarihi de geçmiş değil. Şiddetli kusma, mide bulantısı vs bir türlü kendimize gelemedik. Görüntüsünü yükledim. Firma açıklama yapmalı. Ölüyoruz sandık.

20 Şubat 2024 11:21 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz , Konu ile ilgili tarafınıza arama gerçekleştirilmiştir ancak ulaşılamamıştır. Size daha detaylı bilgi aktarabilmemiz için hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında saatleri arasında danışma hatlarımızdan ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

20 Şubat 2024 23:29

Nasıl ulaşamadınız? Telefona sizden arama gelmedi ki? Hala kendimize gelemedik, acillik olduk

21 Şubat 2024 11:23

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

28 Şubat 2024 21:29

Kurum, süreç içinde birkaç kez iletişime geçip, ayrıntılı bilgi isteyip konunun takipçisi oldular. En son bugün arayarak zehirlendiğimiz ürünün parti no. Su ile kamera kayıtları ve saat başı yapılan tat-koku gibi değerlendirmelerinden bahsettiler. O partinden kaynaklı başkaca şikayet gelmediğini belirttiler. Yine de yaşadığımız zehirlenme olayından dolayı "Özür dilediklerini" beyan ettiler. Konuyu takip edip özür dilemelerinden memnuniyet duyduğumu ilettim.

29 Şubat 2024 19:14

Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Çerezza Cipsle Zehirlenme Belirtileri

24 Ekim 2023 12:23
Çerezza Cipsle Zehirlenme Belirtileri

04 Ocak 2025 02:04
Cips Paketinde Şok Edici Keşif
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
21 Mart 2025 22:08