Emine sonuçtan memnun değil

26 Temmuz 2024 12:41

Merhaba, 23.07.2024 tarihinde aldığımız Çerezza cipsi, son kullanma tarihi geçmemesine rağmen paket oldukça lezzetsiz ve bayattı. Bu ürünü birçok defa kullanmamıza rağmen ilk defa böyle bir şey ile karşılaştık. Çerezza gibi büyük bir markanın ürününden böyle bir şey beklemiyordum. Bu kalitesizliği Çerezza’ya yakıştıramadım.

26 Temmuz 2024 12:19

29 Temmuz 2024 18:01 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz , Konu ile ilgili tarafınıza arama gerçekleştirilmiştir ancak ulaşılamamıştır. Size daha detaylı bilgi aktarabilmemiz için hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında saatleri arasında danışma hatlarımızdan ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

30 Temmuz 2024 11:26

Değerli Tüketicimiz , Talebiniz ilgili birimlere gönderilmiştir. Gerekli işlemlerden sonra tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

Halime
07 Kasım 2024 21:26

01 Ağustos 2025 19:45

01 Mayıs 2024 23:46
Çerezza Acılı Cips Dişimi Kırıyordu
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
13 Ocak 2025 21:21