Yasin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Casinoviva Şans Bonusumu Eklemiyor

28 Ocak 2024 12:32

Önceleri adil bir oyun hizmeti veriyorlardı ama son zamanlarda kazanç sağlamayı geçtim, vaat edilen bonusları bile yalan ediyorlar. Uzun zamandır kazanç sağlayamadığım için yatırımlarımdan ne kadar zarar ettiğim belli. Orasını geçtim, 5 yatırımdan çok daha fazlası kayıp yaşadığım açık olmasına rağmen, üst üste 5 kayıptan sonra vaat edilen ekstra kayıp bonusunu talep ettiğimde, defalarca hak kazanmadığım söylendi.

Gece yine talepte bulundum ve onlar da geçiştirerek bonusu eklemeyince, durumu izah ettim ve bonusu çoktan hak ettiğimi belirttim. Bana eksik yatırımım olduğunu, son bir yatırım sonrasında tekrar bağlanıp talep edebileceğimi söylediler. Canlı destek hattından tamam diyerek yatırım yaptıktan sonra kaybı yaşadıktan sonra tekrar bağlanıp talep ettim. Ancak yine bana Bonus hakkım olmadığı söylendi, adeta dalga geçer gibi.

Sonrasında durumu anlattım, neden hakkım olmadığını sordum. Madem hakkım yok, neden yatırım yapmamı isteyip insanı zarara sokuyorsunuz, verilmeyecek bir şey için? İnsanlarla alay ediyorlar resmen. Tamamen haksızlık odaklı bir sisteme geçmişler. Yazıklar olsun, insanların hakkını bu şekilde alıkoyuyorsunuz.

29 Ocak 2024 11:31 (Şikayetten 22 saat sonra)

Atakan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

29 Haziran 2023 13:20
Erdinç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Erdinç
12 Temmuz 2023 12:36
Alper sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

14 Kasım 2023 15:55
"Teşekkür ederim."
Caner sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Ağustos 2023 22:04
"Teşekkür ederim."
Tarık sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Eylül 2023 20:04
"Teşekkürler. Bonuslarım eklendi. Sorunum kalmadı."