Zehra sonuçtan hiç memnun değil

By Kem Mobilya 'dan Alışveriş Yapacaklara Uyarı

28 Eylül 2024 11:56

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cadde No: 225/A Yukarı Dudullu adresinde faaliyet gösteren 'By Kem' mobilyanın sahibi M**** E****, aynı yerde daha önce 'Lamazi Mobilya' olarak çalışan mobilyanın sahibi. M**** E**** aynı dükkanın sadece adını değiştirip çalışmaya devam ediyor. Bizim 2022 yılı Temmuz ayında parasını ödediğimiz dolapları da teslim etmedi. Araştırdığımızda, çok sayıda müşteriden parasını alıp ürünü teslim etmediğini söylediler. Modoko yönetimi, defalarca gittiğimiz ve dilekçe verdiğimiz halde bir şey yapmadı. By Kem Mobilya'dan alışveriş yapacaklar bin kere düşünsün bence.

Eyup
Eyup

Merhabalar Bu murat kişisiniz yazdığı Modoko ticaretimize izin vermez gibi yorumu tabii ki de yalan tam 1 senedir uğraşıyorum ve çok şükür mahkememi kazandım gerekli yerler ödemeyi almak için işlemleri devam ediyor. Modoko hiçbir şekilde arkanızda değiller belkide 10 defa Modoko yönetimi aradım hiçbir işlemler yapmıyorlar ve hala dükkanı açık sizlere tavsiye m alacağınız miktar yüksek ise direk mahkemeye verin her türlü kazanacaksınız Tüketici Hakları her zaman belgelerle yanınıza unutmayın

Yasemin
Yasemin

Merhaba Biz yaptığımız alışverişten memnun kaldık, ürünlerimiz tam zamanında ve istediğimiz gibi geldi. Firma çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Murat
Murat

Hanımefendi Modoko bir yerde parasını alıp teslim etmediğimiz ürünler olsa burda hala ticari hayatımıza nasıl devam edebiliriz lütfen biraz duyarlı olalım

İsmail
İsmail

Merhaba benzer problemi biz de yaşıyoruz, sonuç aldınız mı acaba?

By Kem Mobilya Sorun Yaşama

08 Temmuz 2025 16:26
Cihad sonuçtan hiç memnun değil

Lamazi Mobilya Modoko Yönetimi İlgisiz.

23 Mayıs 2024 13:44

By Kem Mağazasından Sipariş Edilen Ürünler Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Talep Ediyorum

20 Ekim 2025 13:40
by-kem-magazasindan-siparis-edilen-urunler-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-talep-ediyorum-3.jpg
by-kem-magazasindan-siparis-edilen-urunler-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-talep-ediyorum-2.jpg
by-kem-magazasindan-siparis-edilen-urunler-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-talep-ediyorum-1.jpg