Kaldıraçlı İşlemlerde Faiz Endişesi Ve Bilgi Eksikliği

24 Kasım 2024 16:47

Merhabalar Binance üzerinden kaldıraçlı işlem açmak istiyorum ama işlem içerisinde faiz olduğundan endişeleniyorum bazı sitelerden araştırma yaptım kaldıraçlı sistem hakkında böyle diyorlar 1000 dolarınız var ve 10x ile işlem açarsanız borsadan 9000 dolar borç almış olursunuz. Bu 9000 dolar borcunuza borsa günlük faiz işletir. Faiz tutarı pozisyonunuzun içinden alınır her gün (hatta her saat? ). Hem de hatırı sayılır bir faizdir bu.
(tam ne kadar faiz onu bilmiyorum ama mesela Binance borsası müşterilerinin Bitcoin cinsinden varlıklarına mevduat faizi gibi %5 faiz veriyor halihazırda. Kendilerinin verdiği borç da bunun iki katı gibi düşünülebilir. Bu doğru mudur işlemlerde faiz alınıyor mu bu sistem gerçekten var mı cevap bekliyorum. Teşekkür ediyorum

24 Kasım 2024 17:53 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Kasım 2024 20:58

Fonlama ücretide faiz olmuyor mu dolaylı yoldan faiz oluyor diye biliyorum bilgi verir misiniz

24 Kasım 2024 21:05

Faiz ve fonlama ücreti farklı şeylerdir. Detaylı bilgi yukarıda paylaşılmıştır. İlgili bilgiyi daha detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Konu hakkında ilgili uzmanlarımızla görüşmek için canlı destek birimimize bağlanabilirsiniz. -AA Binance Ekibi

25 Kasım 2024 16:07

Müslümanlar için kaldıraçın bir sakıncası var mı haram bir içerik kullanıyor mu ya da haram bir içerik var mı bunu da cevaplarsanız sevinirim

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Mart 2024 10:42
Binance Kaldıraçlı İşlemde Emri Gerçekleştirmedi
Binance Kaldıraçlı İşlemde Emri Gerçekleştirmedi
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Binance Kaldıraçlı İşlemlerin Püf Noktaları

Tufan
01 Nisan 2024 01:24
Binance Kaldıraçlı İşlemlerin Püf Noktaları
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
08 Mayıs 2024 00:05