Bilfen Okulları (çok Ama Çok Dikkat)

23 Şubat 2024 23:33

31 Ocak 2024 tarihinde Bilfen Okulları Oran Kampüsüne 5. Sınıf kaydımızı yaptırdık. Aradan yaklaşık 21 gün geçtikten sonra 2024 yılı ücretini ödesek bile önümüzdeki yılların ücretlerini ödeyemeyeceğimizi anladık ve okula kaydımızı iptal ettirmeye gittik. Dilekçe yazmamızı söylediler ve dilekçe vermemiz ile kaydımız silindi. Ödemiş olduğumuz ücretten yaklaşık 37.000 TL kesinti yaptılar. Nedeninin ise Kanunda yeri olduğunu söylediler. Kanunda yeri olabilir. Fakat kayıttan 21 gün sonra sözlü 22. Gün ise yazılı dilekçe ile durumu anlattık. Kayıtları da henüz bitmemiş bir mağduriyetleri de yok. Hiçbir hizmet vermeden sadece kayıt ile bir kişiden 37.000 TL gelir etmeyi geleceğin bireylerini yetiştiren bir eğitim kurumu nasıl kendine yakıştırdı anlam veremiyorum. Kanun kişilerin mağdur olmaması için vardır. Nasıl bir mağduriyet yaşadılar ki böyle bir kesintiye vicdanları elverdi anlam bile veremedim. Bir eğitim kurumu ki geleceğin bireylerini yetiştirecek. Hayata dair düşüncelerini öğrencilerine yansıtacak. Bu şekildeki düşünceye ve vicdana sahip yetişen insanlar nasıl birbirine hakkı olmayan veya olmadığını düşünülen uygulama ve yaptırımları yapacak. Dilekçemde yönetim kuruluna durumun iletilmesini istedim. Ya iletmeden işlem yaptılar, ya da yönetim kurulu umursamadı alın 37.000 TL'yi gelir kaydedin dedi. Bu işin peşini bırakmayacağım, yönetim kurulunun kararı olup olmadığını mutlaka öğrenecek ve insanların benim gibi bir duruma düşmemesi için bilgilendireceğim...

profile profile profile

Emre
Emre

Her yasal hak helal değildir

Emine
Emine

Aynı şekilde, hiçbir mağduriyet yaşamadıkları halde öğretmenine tazminat davası açıp zor bırakmaları da çabası. Demek ki sadece öğretmenlerine değil de, sizler gibi bu kuruma güvenip gelen velilere de aynı şekilde davranılmış. Çok yazık ki, Türkiye'nin önde gelen isim yapmış eğitim kurumu bir ticarethane olmuş.

Reşit
Reşit

Bilfen gibi bir okula hiç yakıştıramadım. 22 gün geçmiş insanlar ekonomik olarak zor anlar yaşamış bunu ifade etmişler bu parayı geri vermenizi beklerdim.

Tayyar sonuçtan hiç memnun değil

Bilfen Okulları Bilfen Eğitime Olan Hassasiyetimizi Sonuna Kadar Paraya Dönüştürüyor

28 Ocak 2024 02:20

Ücret İadesi Aylardır Yapılmıyor, Mağduriyetim Devam Ediyor

18 Ekim 2025 18:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Kayıt Sonrası Ek Ücret ve İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet

30 Eylül 2025 11:56