Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Balıkesir Devlet Hastanesi Üroloji Doktoru Hizmeti Yerine Getirmeme

20 Eylül 2024 12:58

20 Eylül 2024. Saat 10:10 tarihinde Balıkesir Devlet Hastanesi üroloji bölümünden C**** B***** Ö***** adlı doktora randevu aldım. Kendisine sperm tahlili ve hormon tahlili yapılmasını istedim. Neden diye sordu, ben de çocuk olmuyor dedim. Bir özel tüp bebek hastanesi, ayrı zamanlarda 3 kez sperm tahlili ve hormon tahlili yaptırmamı istedi dedim. Bana bağırarak, 'Git özelde çektir o zaman, bana niye geliyorsun? Bizim bakmamız hiçbir şeyi değiştirmez, sen beni sekreterin olarak kullanıyorsun şu an.' deyip azarlayarak, 'Sekretere ver, şuna gitsin yaptırsın.' dedi. Elime barkod verdi. 'Bunda hormon tahlili yok.' dedim. 'Ne yapacaksın, neye baktıracaksın hormon tahliline?' dedi. Bağırarak, 'Benim testosteronuma bakılacak.' dedim. Yine kızgın bir şekilde, 'Sekretere ver, şuna hormon tahlili.' dedi ve kapıdan çıkarken bir de dalga geçer gibi 'Geçmiş olsun.' diyor. Tabii ki bunlar yaşanırken sakinliğimi korudum, hiçbir tartışmaya girmedim, nezaketimi sonuna kadar korudum. Bu doktordan şikayetçiyim.

Hipokrat yemini ile göreve başlayan doktorun geldiği nokta bu.

Ömer

Maalesef bu gibi dokdorlar yüzünden sağlık sorunlarımızı baktirp gideremiyoruz sonuçlarım cikdikdan sonra sonucumu bile yorumlamadı git özelde ki dokdorun baksın dedi. Biz hastalar sonra doktorun üzerine gidince bir de haksız durumlara düşüyoruz

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 14:54

Nazilli Kadın Doğum Hastanesi'nde Saygısız Davranış