Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hastane Randevusunda Yaşanan İlgisizlik Ve Yanlış Teşhis İddiası

10 Aralık 2023 21:46

21 Ağustos tarihinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne randevu aldım. Çocuk Hastanesi (T4 Kule) çocuk alerji polikliniği 1 (B-1 kat B kanat) bölümüne gittim. Benim gidiş amacım, vücudumda herhangi bir besin yediğimde kızarıklık, kaşıntı ve nefes darlığı oluyordu. Doktora bu şikayetlerimi anlattım ve bana besin alerjisi testi yapar mısınız diye sordum. Bana besinle bir alakası olmadığını söyledi ve direkt 'Evde kedi var mı?' diye sordu. Var dediğimde 'O kediyi hemen göndermelisin' dedi. Ben de 'Gönderemem, başka bir çözümü yok mu?' dedim. Eğer göndermezsen bir gün boğazın şişer ve uykuda ölürsün dedi. Başka bir hastaneye randevu aldım ve aynı şikayetlerimi o doktora da anlattım. Bana kedi ve köpeğe alerjim olmadığını, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde çayır ve çimene alerji testimin yapıldığını ve ona da alerjim olmadığını, besin alerjim olduğunu söyledi. Panik yapmama gerek olmadığını, COVID aşısından sonra bu şikayetlerin arttığını söyledi ve meyvelere, sebzelere, aromalı yiyeceklerden ve içeceklerden belli bir süre uzak durmamı önerdi. Bana ilaç verdi ve çok güzel ilgilendi. Eğer Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktora inansaydım ve başka bir doktora gitmeseydim, kedimi başkasına vermek zorunda kalacaktım. Doktordan şikayetçiyim. (S*** Ş****)

Bilkent Şehir Hastanesi'nde Randevu Ve Hijyen Sorunları

24 Aralık 2024 23:23
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Fetal Eko Randevusunda Gecikme, Sıra Adaletsizliği Ve İlgisizlik

17 Mayıs 2025 00:37
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde Yetersiz Kontrol Sonucu Kızımın Kolu Şişti!

18 Ocak 2025 20:43
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Detaylı Ultrason Sürecinde Yetersiz Bilgilendirme Ve İlgisiz Yaklaşım

30 Haziran 2025 01:39