Elif sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 21:14

07.05.24 tarihinde 4 yaşındaki çocuğumuzun aşırı ishal ve kusma şikayeti ile Silivri Anadolu Hastanesi'ne başvurduk ve yatışı yapıldı. 08.05.24 sabahı özel sigortalardan gelen bilgiye göre Türkiye Sigorta'da bulunan tss iptal gözükmekte ve dondurulmuş. Bu durum, ödemelerini yapmış olmamıza rağmen acentenin kendi ihmali sonucu oluşmuştu ve acente gerekeni yaptı. Durumu düzeltmek için birkaç saat süre istedi. Ancak bu süreçte, saat 12:30'daki kontrolde taburculuk söz konusu oldu. Hastanede özel sigortalar bölümüne durumun en geç 48 saat içinde çözüleceğini ve bu süre zarfında zaten ishal olan 4 yaşındaki çocuğumuzun mağdur edilmemesini rica ettik. Çocuğumuzu göndermemize rağmen, şirketin aksi bir durum sunması halinde yine en geç 48 saat içinde sadece muayene, bir gece yatış ve testlerin toplam 12.171 TL'lik bakiyesini ödeyeceğimizi bindirdik. Buna rağmen, yatan hasta birimi sorumlusu n**** Hanım tarafından çocuğumuz kapıdan çıktığı an yasal işlem başlatmakla tehdit edildik. Hastane içerisinde sanki tedavi olup parayı ödemekten kaçıyormuşuz gibi itham edildik. Bunun üzerine hasta haklarına başvurduk ancak geri dönüş alamadık. Çıkan gerginlik sonucu yine yetkili olduğunu öğrendiğim kişi tarafından ağırlanarak durumu izah ettik ve çocuğumuzun gitmesinde bir problem olmadığı söylendi. Zaten hastane ile sürekli irtibat halindeydik ve iyi niyetle bu durumu haber vermeden çıkıp gitseydik de ruhları duymayacak iken, biz iyi niyet kurbanı olduk. Kontrole geldiğimizde bile halledilebilecek bir durum için 4 yaşındaki hasta çocuğumuzu ticari malzeme olarak gördüler. 9 Mayıs sabah saat 11:00'de acentenin verdiği bilgiye göre sigorta aktif hale geldi. Hastaneyi kontrol için aradığımda, yani ödeme yapmak üzere aradığım halde, bu sefer özel sigortalar bölümü çalışanı ş***** Hanım tarafından dosyanın hukuka gönderileceği tehdidiyle karşılaştım. 09.05.24 tarihinde saat 16:23'te sigortanın tüm işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen, saat 17:00'ye kadar hastaneye ulaşamadım ve telefonlara çıkmadıkları için provizyon onay işlemi sağlanamadı ve 10 Mayıs iş gününe kaldı. Bugün itibariyle 48 saat dolmadan ödeme işlemi tamamlandı. Bu süreçlerde, sadece o beyefendi haricinde hastanede asıl sorumlu olan kimseyi karşımızda muhatap bulamadık. Hasta haklarına defalarca dönmeleri için çağrı merkezinden bilgi bırakıldı ve Holding'e de bu konuyla ilgili e-posta gönderdim. Ama karşımızda muhatap bulunamadı. Anadolu Hastanesi, hastane olmaktan çıkıp ticarethane haline gelmiştir.

Elif
Elif
14 Mayıs 2024 11:53

Sorun zaten bu. O formu da defalarca doldurdum çağrı merkezini atayıp kendi bilgilerimi defalarca bıraktım maalesef geri dönüş yapılmıyor. Personel sadece işine geldiğinde iletişim kuruyor maalesef.

15 Ağustos 2024 10:35 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba, geri bildiriminiz için Özel Silivri Anadolu Hastanesi olarak teşekkür ederiz. Size destek olabilmemiz ve hastanemiz Hasta Hakları Birimi'nin sizinle iletişime geçebilmesi için iletişim bilgilerinizi bize iletmenizi rica ederiz, sağlıklı günler dileriz.

Can sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 09:29
Silivri Anadolu Hastanesi'nde Eksik Hizmet Ve Hijyen Sorunları
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Acilde Bekletilen Bebeğin Hayati Tehlikesi

15 Ocak 2025 23:24

Anadolu Hastanesi'nde Yetersiz Ve İlgisiz Hizmet

15 Ekim 2024 20:41
Mervenur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Faturalandırma Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

23 Aralık 2024 16:02
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 03:24