Amerikan Hastanesi (Bodrum) Amerikan Hastanesi Bodrum

23 Nisan 2024 18:38

Amerikan Hastanesi Bodrum'da 16 Nisan 2024 tarihinde 19 haftalık gebeliğimin sonlandırılması ile ilgili bir işlem gerçekleştirildi. Doktorum A** N******'nun kontrolünde öğlen saatlerinde başlayan işlem sırasında, gündüz vardiyasında olan ebe C****'in gösterdiği özenin ardından, gece vardiyasında çalışan ebe T**** A****'un kontrolsüz davranışları ve azarlamaları nedeniyle özel bir sağlık kurumunda olmadığımı hissettim. Yalnız bırakıldım ve yardım alamadan doğum yaptım. Ebe T**** A****, yardım edemeyeceğini, tek başıma bunu yapmam gerektiğini ve bebeğin bir anda düşeceğini söyledi. Ciddi sonuçlarla karşılaşmamam büyük bir şans oldu. Yönlendirme olmadan tek başıma doğum yaptım; ne ebe yanımdaydı ne de hemşire. Ebe T**** A****'un bu kadar sorumsuz davranışını doktorum A** N******'na ilettiğimde, hemen arayacağını ve yanlış olmadığımı belirtmesine rağmen, tek başıma bu işlemi tamamlamak çok üzücüydü. Bu olayın ardından hasta memnuniyeti ile ilgili anket gönderildi. Bu konuda ebe T**** A****'dan memnun olmadığımı ve hasta haklarından geri dönüş beklediğimi belirtmeme rağmen, herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Farabi Hastanesi (Konya) Farabi Hastanesi Doğum Sırasında Ebenin Psikolojik Şiddeti

23 Ağustos 2024 20:59

28 Haziran 2024 17:14
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Vitale Hastanesi Pişmanlıktır

05 Ağustos 2024 14:14