Alpha Finance Market Finans Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar

09 Kasım 2024 09:39

Öncelikle bu finans şirketinin dürüst bir faaliyet gösterdiğine inanmıyorum. Birçok insanı mağdur ettiğini şikayet sayfasından takip ediyorum.
Ben de aynı olayları Ö** Y** adlı bir danışman tarafından günlerce aranarak yaşadım. Küçük bir yatırımla başlayalım, şöyle abi böyle abi sözleriyle küçük miktar yatırım yaptım. Sonrasında sırayla yatırım uzmanı ve finans uzmanı aramalarıyla devam etti. Yatırım uzmanı B** Ö**, parayı artırarak normal piyasalarda olmayacak bir duruma kısa sürede getirdi. Sonrasında hesabın sıfırlandığını ve kredi sağladığını, bu krediyi ödemem gerektiğini söyledi. Fakat ben asla ödemeyeceğimi söylediğimde, kendisinin ödeyeceğini söyleyerek sistem üzerinde benim hesabıma para girişi yaptı. Bu durumlardan sonra paramı çekmek istediğimde türlü oyunlar başladı. Gümrük vergisi masrafı adı altında finans uzmanı tarafından aranılarak, transferin gerçekleşmesi için benden para talep edildi. Ben de bir lira bile ödemeyeceğimi belirttiğimde, transferin gerçekleşmesi için ödemeniz gerekiyor diyerek benden masraf talep ettiler. Yani işin özü, az paranızı aldık, biraz daha alacağız anlamından başka bir şey değildir.

Alpha Finans Market'e para yatırmak demek, paramı geri almamak üzere hibe ediyorum, paramdan vazgeçiyorum demektir. Ne zaman sizin veya bizim gibi kişiler tarafından gerçek bir şikayet oluşsa, akabinde aynı gün 3/5 sahte hesap üzerinden şikayet oluşturulup, gerçek şikayetlerin üstü örtülmeye çalışılıyor ve gerçek şikayetler arka sayfalarda kalıp incelenip bu firmaya neden güven duyulmamasının gerekliliği engellenmeye çalışılıyor. Bende ısrarla bu yorumları yaparak gerçek şikayetleri, mağdurları gündemde tutmaya devam edeceğim. İsim Alpha Finans Market iken, isim Alliance Reklam Danışmanlık olabilir. Sizi arayan Kuzey, Güney olur. Aras ismi Fırat olur. Ama tek ortak noktaları sizleri, bizleri yanıltıp, düştüğümüz durumda dahi; "Sizin paranızı veririz ancak; Deutsche Bank'a şu kadar para yatırırsanız, paranızı iade ederiz." diye yeni bir mağduriyet yaratmak bunlar için sıradan şeyler. 100bin dolarına bu finans kurumu tarafından el konulmuş biri olarak yorum yapıyorum.

Alpha Finans Market'e ek olarak, bunlar değişik adlarla bir çok kurum oluşturmuşlar. Belli aralıklarla şikayetler yoğunlaşınca başka firma ismini kullanıyorlar. İlk tespitime göre: Global Trade, bunlarla organik bağı var. İkincisi Rigate Markets, gibi.

Ayşen
Ayşen

Hep aynı numara hep mağduruz

Para Çekme Taleplerim Bahanelerle Reddedildi, Sürekli Ek Ücret İstendi

02 Mayıs 2025 18:40