Sibel sonuçtan memnun değil

02 Şubat 2024 03:37

Ahivera girişimci sayfadan 690 TL lik siparişim oldu. 3 eşarp söyledim hala gelecek mesajlara dönmüyorlar bir kere kargıya verildi yazdılar ama sayfada sipariş alindi diyor sadece. Paramın geri iade edilmesini talep ediyorum aksi takdirde Savcılığa kadar her yerden şikayetimi ileteceğim. Ya ürünlerimi göndersinler ya paramı.

05 Şubat 2024 19:47

Süreç hakkında yazıyorum 29ocak da sipariş vermiştim kendilerine mesaj attım cumartesi ye yetişir mi mevlitim var diye Allah'ın izni ile yetişir dediler kendileri rahatladım 6 gün vardı Çünkü. Neyse baktım mesaj gelmiyor kargoya verildiğine dair salı günü yazdım bu çıkmış efendim yazdılar tamam dedim gelen mesaj yine yok. Bu arada yazıyorum bakmıyorlar müşterisini bu kadar bekletiyorlar yine suçlu biz oluyoruz. Cuma günü bu sefer internet sitelerinden gördüğüm numaralarına WhatsApp dan yazdım cuma gününden için bugün kargoya veriliyor dediler çok şaşırdım sinirlendim sizi şikayet edeceğim dedim. O saatten sonra kargom çıkmış ne anlamı var.  cevap yok şu an 5 Şubat bana Instagram'dan mesaj atıyor firma sizi avukatımıza bildirdik markamızı karaladınız diye hem suçlu hem güçlüler söyleyecek kelime bulamadım. Neyse kargoya verilmiş cuma günü kargom gelince ürün hakkında da yorumumu yaparım. Kimse kimseyi karalamadı istediğinizi bildirebilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam özür dilerdim Salı çıktı dedik size yalan söylemiş gibi olduk sonra cuma çıkardık kargoya diye. Siz böyle yaptığınız için insanlar buraya şikayet ediyor sizi. Markanızı şikayet etmiyoruz aslında sizi şikayet ediyoruz bizimle ilgilenmediğiniz geç ilgilendiğiniz  . Aslında bizim sizi şikayet etmemiz gerekiyor. Neyse bir sure beklemek sorun değilse buradan alışveriş yapabilirsiniz benim ürünüm kargoda yüksek ihtimalle yari n gelir.

Rana sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 03:02
Hayal Hanım Sitesi Siparişimi 6 Gündür Kargolamıyor
Hayal Hanım Sitesi Siparişimi 6 Gündür Kargolamıyor

29 Ağustos 2023 01:46
Organic Scarfs Eksik Ürün Gönderildi
Organic Scarfs Eksik Ürün Gönderildi
Cennet sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 16:57

16 Kasım 2024 12:33
İade Edilen Ürünün Ücreti Hala Geri Ödenmedi
Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 15:47
siparisten-sonra-kargo-mesaji-gelmedi-firma-iletisime-gecmiyor-1.jpg