Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Afiyet Hastanesi Boş Yere Kan Alındı

Afiyet Hastanesi Boş Yere Kan Alındı
09 Eylül 2024 22:57

Arayıp onay almış olduğum bir test için Ümraniye Afiyet hastanesine gittim. Muayene oldum hekim test talebinde bulundu. Gişeden kaydım yapıldı konu test girişleri sistemlerinden tapıldı ve laboratuvara yönlendirildim. Kan alımı yapıldı. Ödeme işlemlerimi tamamlayıp hastaneden ayrıldım. Bir saat sonra anlaşmalı oldukları laboratuvarın bu testi yapmadığını bu yüzden hastaneye geri gidip iade almam gereğini bildirdiler.
Boş yere kan alındı. Tüm gün zamanım çalınması da cabası. 3 aylık bebeğimle tüm günüm zehir oldu özür dahi dilenmedi. Normal olduğu ifade edildi.
Boluna mı kan aldınız nasıl böyle bir hata olur diye sorduğumda da kendileri ile ilgisi olmadığını söylediler. Bu testi tekrar yaptıracağım ve tekrar kan aldırmak durumunda bırakıldım. Kesinlikle çok kötü bir hizmet uyguluyorlar.
Hastadan kan alıp sonra da boşuna aldık demek ne demektir? Konu sağlık para değil. Bu anlayışı kesinlikle haklı bulmuyorum. Kolum mosmor. Eğer bir hizmet verilmiyorsa sistemlerinde güncellemeleri gerekir. Hastadan işlem yapıldıktan sonra fark edilmez. Çok yazık!

Vesile sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 00:38

07 Temmuz 2024 18:07

14 Ekim 2023 11:29

Kan Tahlili Sonrası İhmalkarlık Ve Bilgilendirme Eksikliği

29 Nisan 2025 11:35
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Ekstra Ücret ve Tehdit

03 Ekim 2024 09:07