0850 771 19 77 Yanlış Numarayla Yaşanan Büyük Mağduriyet

21 Eylül 2024 17:274.746

Evimdeki internet arızalı olduğundan TurkNet müşteri hizmetlerini aramak istedim fakat numarayı bilmediğimden internet üzerinden 08507711977 numaralı numara geldi. Karşıma aradım, 'buyurun' dediler. 'TurkNet müşteri hizmetlerini arıyorum' dedim, 'evet' dediler. Evimdeki sorunu anlattım, modemin değişmesi gerektiğini söylediler. 'bu modemi siz taktınız ve en iyisini taktınız' dedim ama hız olarak düşük dediler. Bu yüzden değişmesi gerektiğini söylediler.

3600 TL karşılığında değiştireceklerini söylediler ve kredi kartımdan kredi kullandırıp hesabıma aktarıp sonra vergi numarası verip skynet haberleşme çağrı merkezi olarak hesaplarına attım ve evime gelip teknik eleman tüm sorunu düzelteceklerini söylediler. Telefonu kapattım. Aradan 4 veya 5 saat geçti. İçime bir kuşku düştü, TurkNet müşteri hizmetlerine bir şekilde ulaştım, durumu izah ettim. Böyle bir kayıt yok, siz yanıltılmışsınız dediler. Biz şikayetinizi aldık.

Evdeki internet sorununu ücretsiz olarak gelip çözdüler. Ben daha sonra 08507711977 numaralı telefonu tekrar aradım ve konuyu anlattım. 'siz benden 3600 TL neye dayanarak ücret aldınız, gerçek TurkNet müşteri hizmetleri değilsiniz, benim ücretimi geri yatırın' dedim. Onlar da 'biz size cihaz sattık ancak 2600 TL'sini yatırırız, 1000 TL'sini keseriz' dediler.

Ben de kabul etmedim, her türlü hukuki yollara başvuracağımı söyledim. 'nereye şikayet edersen et' deyip telefonu suratıma kapattılar. Gerekirse tüm HTS kayıtlarının dinlenmesini istiyorum. Böyle bir yanıltmanın içine düştüm, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yorumlar(5)

7 Ekim 2024 13:20

Bende aynı problemi yaşadım fakat Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru bile yapamadım ürünlerini iade etmeme rağmen para iadem yapılmadı. Tüketici heyetine nasıl başvuru yaptınız detaylı yazabilir misiniz vergi no vs istediği için ben şikayet edemedim.

27 Eylül 2024 09:37

Anladım Alper Bey. Herhangi bir gelişme yaşarsanız yazar mısınız lütfen?

26 Eylül 2024 14:23

Öncelikle geçmiş olsun. Bende bu duruma benzer bir şey yaşadım. Ne yaptınız peki herhangi bir sonuç alabildiniz mi? Şu an telefonumu açmıyorlar ve 2000 liraya yakın bir ücret kestiler benden

Yanıltıcı Modem Satışı Ve Kişisel Bilgi Güvenliği Endişesi Yaşadım

4 Temmuz 2025 16:071.988

30.06.2025 günü internetimde çekme problemi olması sebebi ile Türk nete ulaşmaya çalışırken ana sayfada 08509010548 çıka...

Yanıltıcı İnternet Sağlayıcı İle Mağduriyet

3 Şubat 2025 22:483.102

Skynet haberleşme çağrı merkezi 0850 901 0730 numarası ile Türk Telekom evde internet ile görüştük. Konuştuğumuz kişiler...

2 Destek1 Yorum