Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Yurten Konut Mağduriyeti

12 Ekim 2024 23:21

Elazığ' da Yurten Konut ile 8. Etap yapı ortaklığı adı altında bir daireye yazılmakla bir irtibatım oldu. 2020 Ocak ayından beri ödemelerimi sürekli olarak düzenli ödedim. İnşaat bitmeye 6 ay kala çok büyük ödeme talepleriyle karşılaştık. İnşaatın büyük bölümünü bize son 6 aya fatura etmeye çalıştılar. Paramızı alıp kullandılar, daireler yaptılar, bizden de emsal daire maliyetinin çok üzerinde ödeme talep ettiler. Üyelerin noterden onaylı inceleme talepleri engellendi. Üyelerin iletişim talepleri karşılıksız kaldı. Yetkililere yaptığımız şeffaflık ve hesap verme çağrılarımız karşılıksız kaldı. Mahkemelik oldular. Bizleri tapuyla tehdit ettiler.
Sizin paranızı alıp daireleri yaptıktan sonra sürekli bir ödeme talebi geliyor, bitmek bilmeyen talepleri için hiçbir hesap vermiyorlar. Yaptıkları sözleşmelerdeki ve toplantı tutanaklarındaki ödemeleri yapmanız yetmiyor ayrıca sözlü talep edilen ödemeleride yapmanız isteniyor. Makbuz yok, toplantı tutanaklarında karar yok, fatura yok ama sizden 1 Milyon tl talep edebilirler. Vermediğiniz takdirde sözleşmeden kaynaklı cezalarla ve tapu tehdidiyle karşılaşıyorsunuz. Hak ve hukuk gözetmiyorlar.

Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Kooperatifte Şeffaflık Sorunu Ve Artan Maliyetler

18 Aralık 2024 14:14

04 Kasım 2024 14:04
Teslim Edilmeyen Daireler Ve İlgisiz Firma
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan Demir Yapı Ticaret İnşaat Projesinde Yaşanan Güven Sorunları Ve Mağduriyet

12 Ağustos 2024 18:31
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Çamdan Ahşap Ev & Mimarlık Evimi Yapamadı!

15 Eylül 2023 12:07