Yazlıkcım 'da Temizlik Fiyaskosu Ve KVKK İhlali

18 Ekim 2024 00:12

Ekimin ilk haftası için Yazlıkçım sitesi üzerinden 4 gecelik villa tatili satın aldık. Villa ile ilgili özellikle temizlik bakımından eksik gördüğüm noktaları villadan çıkış yaptıktan sonra yorum olarak yazmak istediğimde öncelikle sitede hata vardı.

Ben de WhatsApp hatları üzerinden kendileriyle iletişime geçerek yorumumun yayınlanmasını talep ettim. Yorumumun ağır olduğunu, ev sahibinden savunma isteyeceklerini, aynı zamanda saha personellerini yönlendirip durum değerlendirmesi yapacaklarını ilettiler. Tamam dedim, sürecin ne kadar süreceğini sorduğumda bilmediğim bir numara beni aradı. Tanımadığım için haliyle açmadım.

Yazlıkçım personeli, villa sahiplerinin bana ulaşmaya çalışıp çalışmadığını sordu. Bir numara aradığını, tanımadığım için açmadığımı söyledim. Villa sahibinin eşi beni aramış. Birincisi, aracı firma siz olduğunuz için ben sizinle muhatabım, ev sahibiyle değil. İkincisi, iznim olmadan numaramın verilmesi KVKK gereği suç. Siz şirket olarak bunu bilmiyor musunuz? İlgili yerlere şikayetimi yaptım.

Konuyla ilgili değerlendirilmesini bekliyorum. Size de yakında bilgisi gelir. Hâlâ Instagram üzerinden villa sahibi tarafından rahatsız ediliyorum. Taciz niteliğinde olduğu için bunu da bildiriyorum. Yazlıkçım sitesi sadece olumlu yorumları yayınlıyor, böylece anlamış olduk. Kaç km yol gidiyor insanlar, ben bebeğimle yolculuk yaptım. Herkesin bilerek gelmesi gerektiğini düşündüğüm için yorum yapmak istedim. Benim tatilimin bir günü temizlik yaparak geçti. Söyleseydiniz telafi ederdik diyorlar, iyi güzel de ben evde temizlik yapmalarını mı bekleyeceğim?

Zaten kısıtlı vaktimiz var. Ekstra temizlik ücreti ödememe rağmen böyle bir manzarayla karşılaşmam hiç hoş olmadı. Yatak odasında yatağın altında soğan vardı ya, soğan. Ne işi var onun orada? Nasıl bir temizlik anlayışıdır? Kaç karış toz vardı. İnsan evi öyle vermeye utanır. Ocak yağ içindeydi. Daha sayamadığım niceleri. Şirket olarak denetiminiz az belli ki. Mağdur olan biz oluyoruz, yazık.

15 Kasım 2024 15:40 (Şikayetten 28 gün sonra)

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Tatilvillam.com Rezervasyon İptali Mağduriyeti

21 Eylül 2024 11:32
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Yazlıkcım Hakkında Şikayetim Var

13 Haziran 2024 17:50
Yazlıkcım Hakkında Şikayetim Var
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Villasepeti.com Mağdurum! Yetkili Bulamıyorum!

31 Ağustos 2024 03:03

Villa Reyonu Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği