Vozol 12000 / 10 Düştü 2 Günde Sebebi

21 Şubat 2024 17:21

Tekel bayiden güvenilir olduğunu söyleyerek bir ürün aldım. Bana en az iki ay kullanabileceğimi ifade etti. Vozol 12000 marka bir ürün satın aldım ve bir günde yüzde on oranında şarjı düştü. Bu durumda ürünün kaç hafta dayanacağını merak ediyorum. Genellikle bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca çok kullanmama rağmen şarjı çok hızlı azalıyor. On bin kapasiteli bir ürün daha iyi ve daha kaliteli olabilir. Vozol 12000'den pişmanım, iki günde yüzde on şarj kaybı yaşıyorum.

Halit
Halit

%0'a düştükten sonra 3-4 gün daha gidiyor ortalama 10-12 gün götürüyor; normalde günde 1 paket sigara içen birisi olarak. Uzun çekim için değil bu cihazlar nikotin oranı yüksek 1ml=50mg nikotin var. Uzun çekim yaparsan çektiğin puff sayısı da katlanır. Zincirleme ard Arda da çekim yapmayın, 2-3 çekin aralıklı dinlendire dinlendire. Nargile değil bu sigara bırakma amaçlı olarak kullanın nikotin isteği geldiği zaman çekin. Şimdi vozol 10000 lik 2 adet aldım bakalım bunlar daha uzun gideceğini düşünüyorum çünkü piyasadakiler 12000 lik değil esasında 9000 olan cihazlar.

Samet
Samet

Hocam bende 12000 serisini çok kullanıyorum. 2 günde bir şarj ediyorum. Likit ekranı erken bitebilir çok sağlıklı değil %0 olduktan sonra 4-5 gün daha gidiyor. Sadece vozol kullanımında tamamen bitmesi 12-13 günü buluyor.

Emirhan
Emirhan

Hocam simdi sarjı tekrar takarak doldurabiliyoruz sizin bahsettihiniz likitmi

İki günde%80 oldu ne yapalım şimdi yazık yani para verdik o kadar

Sır