Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Volta Vsx Plaka Tescil Yapılmış Haksız Yere Habersizce

Cengiz
21 Haziran 2024 18:01

Plaka istemeyen, kanunda yeri olmayan bisiklete benim iznim ve dahi haberim olmadan plaka tescil yapılmış. Volta Motor'un resmi ilanıdır; bizde satılan bisikletler plaka tescil istemiyor diye. Aldığım ürün Volta VSX 0.22 KW, 25 km hız. Kanunda polisin bana karışma hakkı yokken durduk yere tescil yapılıp beni yükümlü duruma düşürdüler. Şimdi çevirme olsa bisiklet yüzünden 6800 lira ceza yiyeceğim. Plakayı çıkartsam, e plakalı binecek olduktan sonra gider güçlü bir şey alırım. Saatte 25 km hız yapan bir bisikletle kafamda kask ile gezecek her yer fahri müfettiş dolu. Bir işi yapıyorsanız işinizi kanuna göre yapın. Bu ne demek böyle? Kanunda yeri olmayan bir şeyi haber vermeden üzerinize kayıt yapıyorsunuz. Belki ben icralık bir adamım, kayıttan kaçıyorum. Siz kim oluyorsunuz da benim haberim olmadan benim adıma tescil işlemi yapıyorsunuz? Tüketici Hakem Heyeti çözmezse bu işi mahkemede görüşürüz. Haberim olmadan nasıl tescil yapılıyormuş bir öğreneyim bakalım, ben de önüme gelene tescil yapayım. Hadi kanun olsa, plaka istese yapsanız anlarım; satarken belirtseniz anlarım ama bu kadar vurdumduymaz, hoyratça hareket olmaz. İnsanlar bunu ucuz olduğundan değil, plaka istemediğinden alıyor.

21 Haziran 2024 19:49

Sattığınız Volta vsx bisiklet plaka tescil istemeyen kanunda yeri olmayan bir ürün. Satarken ilanınıza afişinize plaka tescil diye yazsanıza madem kanunda olmayan bir şeyi siz nasıl yaparsınız. Aldığım ürün zaten problemli geldi zinciri yok ışıklar çalışmıyor kaporta çizikler içinde bir de üstüne plaka tescil benim iznim ve haberim olmadan yaptırılmış yazıklar olsun ne kadar iş bilmez varsa ben bunu ucuz diye almadım plaka istemiyor diye aldım plaka takacak olsam daha güçlü bir şey ya da motorsiklet alırdım ayıptır günahtır beee size hakkını helal edenin

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Volta Tescil Gerektirmeyen Bisiklete Zorla Tescil Şartı Koyuyor

İsmail
23 Ocak 2024 21:36
Volta Tescil Gerektirmeyen Bisiklete Zorla Tescil Şartı Koyuyor

Volta Elektrikli Bisikletimde Yanlış Tescil Belgesi Ve Mağduriyet

Yunus
12 Temmuz 2025 05:41
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Volta Bisiklete Plaka Çıkarmamızı İstiyorlar, Kanunsuz İş Yapılıyor

Adem