Venusbet Para Çekme Sorunu

Venusbet Para Çekme Sorunu
11 Ağustos 2023 22:33

Ben kumar hastasıyım, aldığım parayı yatırıyorum, kumar oynamadan duramıyorum, param var mı var sorun yok, yalnız bunların bu hareketi yapması beni tetikliyor, bir de insanlık hali olabilir. Bu durumlar yalnız kardeşim ben bu durumu anlattığım halde bile bana yardımcı olmayı tercih etmeyip geçiştiriyorlar! Önce ikametgah ve kimlik selfie istediler belgeleri gönderdim sonrasında muhtardan ikametgah ve fatura istiyorlar. Yıl kaç olmuş muhtarla ne işim var benim https://venusbet537.com.com güncel adres olan benim 22.800₺ parama oldu. Bu para da yatırım sağladım sonra her yerden engellendim ve sürekli fraud birimi s açma sapan iletiler ardından başından savılıp gönderiliyorum görün uza k durun. Bir de saygısız konuşmaları mevcut bu işlemin sebebiyetini az çok anlayabiliyorum son yatırımlarımda şansım biraz açıldı kazanç sağladım ve beni uzaklaştırmaya çalışıldı. Bu şekilde bir işlem uygulandı. Paranızı emanet etmeyim oynamayın derim dostlar. Ardından... Gerekli şikayeti açtım, forumlara'da iletiyorum. İnsanlık hali sorun olabilir. Yoğunluk olabilir ama size durumu belirtiyorum, sizde yardımcı olmak yerine başınızdan savıyorsunuz. Bende bu sebepten dolayı şikayet açtım. Kullanıcı adı : yasin0011

profile profile

Mert sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 01:38
Belugabahis Sitesinde Yaşadığım Sorunlar
Burak sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 02:54

09 Haziran 2023 01:48
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Bets10'dan Belgeler Tamam, Hesap Kapalı Ve Ödeme Yok

Ayşe
09 Ocak 2025 14:27
Bets10'dan Belgeler Tamam, Hesap Kapalı Ve Ödeme Yok
Joe sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 01:46