Sunay sonuçtan memnun

31 Ağustos 2024 20:39

Merhaba Ordu ili Bucak Mahallesinde daire için Üçay Mühendislik ile sözleşme yaptığım kişi İşten ayrıldığından sorun yaşadım. Bana verilen vaatler ustalar tarafından düzenli bir şekilde yapılmadı. Her şey yarım bir şekilde bekliyoruz. İnşaat 22.08.2024 tarihinde başladı. Bugün 31.08.2024. Hala ve hala evin tesisatı tamamlanmadı. Komşularda ve çevremizde bulunan kişilerde kalıyoruz. Ulaşıldığında gün veriliyor ancak sürekli erteleniyor. Evin içine gaz tesisatı için yapılan ilk çizim ile evin içerisine son yapılan işlem tamamen farklı. Evin içine gelen ustalar işi istenen şekilde değil kolay gelen şekilde yapmaya çalıştılar. Rica ede ede tartışa tartışa işlem yaptırmak zorunda kaldık. Yapılan işlem tamamıyla baştan savma şekilde yapıldı. Yeni çekilen su borusunun sıva işleminde evin her yeri pislendi ve sıva oldu. O şekilde bırakılıp gidildi. Yeni çekilen su borusunun musluk takılma yerleri duvarın 10 cm dışarısına bırakıldı ve takılan muslukların duvara yakın olması için sanki duvar örmem gerekiyormuş şeklinde davranıldı. Yaptığı işte tamamen özensiz düzensiz ve pis çalıştılar. Bugün elektrik tesisatını bağlamaya gelen kişi kabloyu kolay yerden geçirebilmek için gaz açıldıktan sonra geleceğini söyledi. Konu artık tamamıyla saygısız ve dalga geçer konuma geldi. Karşımızda muhatap bulamıyoruz. Bulduğumuzda da oyalanıyoruz.

01 Eylül 2024 00:27 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhabalar Sunay Hanım, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Sunay
Sunay
04 Eylül 2024 01:48

Genel merkezden Büşra hanım ile iletişime geçtim. Kendisine evin içerisinde yanlış ve eksik yapılan bütün işlemleri video ile ulaştırdım. Dönüş olarak bütün eksikliklerin yapılacağı artı olarak beğenmediğim yerlerin düzeltileceği denildi. 03.09.2024 saat 09.00 civarı daha önce evde işlem yapan ustalar ve Ordu altınordu şubesinde çalışan İlker bey eve geldi. Öncelik olarak kombinin tahliye borusunu sokağa insanların üstüne doğru bırakılan yerin yapılmasını istedim. İstenilen şekilde yapılamayacağı söylendi. İlker bey ustalarına nasıl kolayınıza geliyorsa öyle yapabilirsiniz dahi dedi. Orayı zar zor ikna ederek yaptırdım. Odada ortalama yapılmayan peteği düzeltmeye gelince ustalar bütün ev şap altı olmasına rağmen boruyla uzatmak istediler. Tartışarak ve dil dökerek orayı da yaptırdım. Banyoya yapılan su borusu tesisatına gelince ustalar orayı yapamayacaklarını. Genel müdürün yapabilirseniz yapın yapamazsanız evden çıkın dediğini, kendilerinin taşeron olduğunu Üçay Mühendislik ile alakalarının olmadığını söylediler. Ben bu firmayla sözleşme imzaladım parasını ödedim ödüyorum. Evime gönderilen ustalar benim oraya alakam yok diyor. Bunca şikayete, genel merkezden Büşra hanımın tarafıma vaat ettiklerine rağmen üçay mühendislikte çalışan İlker bey ustalara nasıl kolayınıza geliyorsa öyle yapın diyebiliyor. Banyonun yapılamayacağı söylendiğinde ustaları evden çıkarttım ve Büşra hanımla iletişime geçip durumu anlattım. Bu kadar sorumsuz bu kadar baştan savma iş yapan bu kadar saçma bir firmayla daha önce karşılaşmadım. Bütün uğraşlarıma iyi niyetine karşılık isteklerimin hepsi karşılanmadı, karşılananlar ise zorlukla dil döküp ikna ederek yaptırıldı. Genel merkezden Büşra hanıma da ilettiğim gibi Tüketici Mahkemesi'ne giderek firmayı şikayet edeceğim. Bu yazıyı da sorunumun çözülmesi için değil bu yazıyı okuyanların vazgeçip bu firmayla çalışılmaması için yazıyorum.

16 Eylül 2024 15:51

Merhabalar Sunay Hanım, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

İrem sonucu yetersiz buldu

04 Ocak 2024 00:38
Üçay Mühendislik Doğalgaz Döşeme İşini Ödemeyi Alıp Yarıda Bıraktı

06 Eylül 2023 16:52

19 Aralık 2023 22:50
Üçay Mühendislik Doğalgaz Abonelik İşlemleri
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 20:11
Doğalgaz Tesisatı Kabusu: Bitmeyen Bekleyiş
Sadettin sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2023 10:50
"Teşekkürler"
Üçay Mühendislik Doğal Gaz Tesisat Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve Mağduriyetler