16 Mart 2024 03:473.108

Merhaba, ben Ankara'da yaşayan 47 yaşında bir erkeğim. Temmuz ayında Elvankent Caddesi'ndeki 64/1 numaralı adreste O** E****** ve diş teknisyeni B**** Ü*** ile implant yaptırmak için 120 TL'ye anlaştık. Her ay 15 bin TL olmak üzere anlaşmıştık. Yeni yer açtıklarını söyleyerek önden 35 bin TL ödememi istediler. Ben de bu miktarı ödedim. Daha sonra tekrar ödeme talep ettiler. 10 bin TL ve 6 gün sonra 5 bin TL daha ödedim. Eylül'ün 15'inde sadece alt çeneye implant takıldı ve 7 ay geçmesine rağmen üst çene implantı takılmadı. Kasım'ın 23'ünde 'Gel konuşalım' dediler. Gittiğimde 'Sana hızlı implant takalım' dediler ve 12 bin TL fark talep ettiler. Daha öncesinde hızlı implantı bana ücretsiz olarak takacaklarını ve 'Seni çok mağdur ettik, bu yüzden o da bizden olsun' demişlerdi. Ancak Kasım'ın 23'ünde gittiğimde 12 bin TL fark istediler. 'Tamam' dedim ama 'Parayı hepsi bittikten sonra veririm' dedim. 'Olur mu öyle şey, bir şeyler ver' diye ısrar ettiler. 'Tamam, bakarız' dedim. İmplantla birlikte çıkan garanti belgesinde yazıların silinmesi gerektiğini söyledim. İmplantın yetkilisini telefonla arayarak durumu anlattım ve telefondaki kişi 'Önemli değil, ben sana başka bir garanti kartı veririm' dedi. Ancak ben bu miktarı bulamadım. Tekrar tekrar 'İmplant takıldıktan sonra hepsini vereceğim' dedim ama B**** Bey sürekli para talep ettiği için Kasım'ın 23'ünden beri dikişlerin alınmış olduğu ve derinin altında kalan bölge 8 aydır yara bere içinde kalmış. Günlük 3 adet ağrı kesici içiyorum. Katalogda birinci sınıf implant gösterilmişken, bana ikinci veya üçüncü sınıf implant takıldığını tomo filmi üzerinden 6 diş hekimi söyledi. Acaba diş teknisyeni B**** Ü*** ve diş hekimi O** E****** doğru mu söylüyor? B**** Ü*** Bey'in attığı mesajlar...

20 Mart 2024 12:16

Bir diş hekimi kendi hastasını aramazsa diş teknisyeni B*** ü*** adında kişi oya e***  hanım para olmadan Yapacak derse ben bu işte oya ertüzün adlı kişi sorumlu tutarım daha dişlere başladık 8 ay geçmek üzere oya e*** hanımefendi bir kere bile aramadı bir diş hekimi hastasına bunu yaparmı diş teknisyeni B*** ü*** adlı kişi başladım günden beri para para para her ay düzenli olarak 15 bin tl anlamıştık ben sana 3 ay 10 parayı önden verdim B*** bey ben bunların iyi bir ceza almasını istiyorum ki başka kişilere yapmasınlar

20 Mart 2024 13:56

Elvankent 14 cadde 64/1 Oya ertüzün adına kayıtlı klinik ismi yok telefon eden kişilere WhatsApp’tan konum atıyor diş teknisyeni B*** ü*** bey konum attığı arkadaşım resimle paylaşıyorum

21 Nisan 2024 22:26

1 ay 5 gün olduğu halde diş hekimler Birliği çözüm sunmuyorsa nasıl olacak bu işler anlamış değilim belge var adres var gerekirse görüntüde var çözüm süreci nasıl işliyor bilmiyorum ama her geçen gün benim hem maddi hem manevi zararım oluyor ismi olmayan bir diş hekimi arayan kişilere diş polikliniği ismi olmadığı için konum atıyor Elvankent 14 cadde 64/1 diye Bekir ünal diş teknisyeni WhatsApp’ta saçma sapan mesajlar atıyor hala 1 ay 5 gün olduğu halde sizden bir kelime yazı yok

22 Nisan 2024 23:57

Sticker bir implant garanti kartında üç adet çıkar diyorlar 6 diş hekimi ve biri doktorda biri kartın üzerinde biride bende kalır diyorlar ve yazıları asla silinmez diyorlar bendeki garanti kartında yazılar resmen silindi implant yetkisini telefonla arayarak b*** ü** benimle konuşturdu ben yazılar silindi dedim o bana önemli değil bir kart daha verilim dedi böyle bir dünya var mı sanki garanti kartı basıyorlar ve dalga geçiyorlar insanlarla diş hekimleri Birliği olarak ne zaman bir sonuç sunacaksınız yazışmalar var şimdi de silinme olmaz diyen 6 diş hekimin söyledi bana kimi 2nci sınıf kimi üçüncü sınıf implant takmışlar diyen diş hekimlerin silinen garanti kartını yolluyorum bunlara daha ne kadar fırsat vermeyeceksiniz

1 Mayıs 2024 22:04

Ben Türk Diş Hekimler Birliği bu işi çözer diye yazdım ama anladım ki yanlış yere başvuru yapmışım 46 gün olmuş hala bir çözüm yok resimli kanıt atmama rağmen Türk diş hekimleri Birliği bir açıklama yapmıyorsa ben bütün ekran görüntüleri alıp tabipler birliğine elden şikayet edeceğim 46 gündür çözülmeyen Elvankent 14 cadde 64/1 Oya ertüzün adına kayıtlı klinikten olumlu veya olumsuz bir mesaj dahi yok o zaman niye varsınız çözemediniz 46 gün olmuş pazartesi gününe kadar olumlu veya olumsuz bir mesaj atmazsanız cuma günü tabipler birliğine elden şikayet edeceğim sizi

22 Mayıs 2024 23:05

66 günden beri Türk diş hekimleri Birliğinden ses seda yok sizin işiniz bu gibi olayları çözmek değil mi eğer çözemeyecekseniz neden böyle bir birlik kurdunuz anlamış değilim 66 günden beri acaba gidip görüşüldü mü oda meçhul diş hekimliği Birliği neden var insan sağlığıyla oynayanların yanında oldu için mi yoksa bunlar gibi dış hekimleri araştırmak için mi var ya 66 günden beri ne bir çözüm var ne de bir ses var kimlerden yardım istiyoruz halimiz Allah'a kalmış

10 Haziran 2024 00:40

Vallahi helal olsun size diş hekimleri Birliği olarak tarih yazdınız 80 gün olmuş hala bir sonuç yok siz diş hekimleri Birliği olarak vatandaşa böylemi örnek oluyorsunuz ya sizden ricam bu sekmeyi kaldırın böyle çözüm sunmayan diş hekimleri Birliği olmaz şimdi bütün yazdığım yazıları alıp CİMER'e atacağım böyle rezil şey ben görmedim 80 gün olmuş bir kelime yazı yok neyse demek ki daha üst yerlere yazmak gerekiyormuş o kadar kanıta rağmen diş hekimleri Birliği olarak hiçbir şey yapamıyorsanız cidden Şikayetvar'dan kaldırın diş hekimleri Birliğini salı gününe kadar olumlu bir cevap gelmezse CİMER'e hem sizi hem de oya ertüzün ve diş teknisyeni Bekir ünal şikayet edeceğim?

13 Nisan 19:57

Diş hekimler birliği altında bir birlik varmış ama halkın yanında durmuyor 2 yıl oldu Halde yalanda olsa bir satır yazı bekledim demek ki diş hekimler birliği dürüst değilmiş teşekkür Türk hekimler birliği çok çok sağ olun böyle devam edin ondan sonra her şey güzel olur artık bende Türk hekimler birliği yok çok kişi anlatıyorum sizi sakin haa diyorum

Yorumlar(5)

27 Mayıs 2025 22:51

Merhabalar ben diş hekimi Oya E**. Sayın Emre beyin anlatmadığı ayrıntıları belirtmek isterim. Kendisiyle beraber iki yeğeniyle dişe başlamak üzere bir yeğenine 11 adet implant ve zirkonyum, diğer yeğenine 8 adet implant tedavisi ve kendisine 6 adet implant tedavisi uygulamış bulunmaktayım. Atılan implantın barkodunun mürekkepinin çıkması takdir ederseniz ki benim suçum değil. Anlaşılan her şey harfi harfine yapılırken ödeme konusunda yapılan tedavilere rağmen karşılığını alamadığımı ve ödeme yapılmaması halinde tedavilerine devam etmeyeceğimi kendisine belirttim. Çok yere şikayet ettiği halde adalet beni haklı bulduğu için herhangi bir cezai yaptırım almadım. Diğer yorumda olan A*** T*** ve tedavileriyle de hiçbir bağlantım bulunmamaktadır. Saygınıza sunarım.

4 Kasım 2024 20:02

Merhabalar emre bey, öncelikle geçmiş olsun. Ben Batıkent labirent iş merkezindeki Asya Türker adlı diş hekimi tarafından aldatıldım. Param peşin alındı ancak yalnızca üç ay tedavi gördüm diş tellerim ağzımda ortada kaldım. Küçücük bebeğimin rızkından keserek başka bir doktora tedavi için tekrar ödeme yapacağım. Ortodonti tedavisi için Şubat 2024 te 25 bin tl peşin ödeme sağladım ancak haziran ayında hiçbir şey söylemeden Antalya'ya taşınmışlar ve eşi Mehmet türker beni Asya hanım yurt dışında kasım ayında Türkiye'ye gelecek diye oyaladı taşındıklarını gizledi. En son ekim ayında kendim gidip muayenehanenin taşındığını gördüm. Beni oyaladığı süre içerisinde elvankentte bekir bey var onun muayenehanesine gidin 2000 TL ödeyerek muayene olun demişti. Sizin şikayetinizi görünce bana iletilen numara ile sizin attığınız görsellerdeki bekir beyin WP fotoğraflarının aynı olduğunu gördüm. Demek ki bu kişiler bu şekilde çeteleşmiş ve bilinçli olarak görevlerini kötüye kullanıyorlar. Görseli ekliyorum

Ortodonti Tedavisi Mağduriyeti Ve Yanıltıcı Hizmet

4 Kasım 2024 20:493.640

Ben Batıkent Labirent İş Merkezi'ndeki A*** T***** adlı diş hekimi tarafından aldatıldım. Ortodonti tedavim için param p...

1 Destek