Telegram Tehdit Edilme

09 Temmuz 2024 01:13

Telegram'dan videolarım ve fotoğraflarım e**j***adlı kullanıcı tarafından alındı ve şantaj yoluyla tehdit ediliyorum. Benden 20.000 TL para isteniyor. Öncelikle Telegram'ın hiç kimsenin video ve fotoğraflarının başkalarının ekran görüntüsü almasına ve ekran video kaydetmesine müsaade etmemesi gerekir. Telegram'ın hemen bu kullanıcıdaki bilgilerimi silmesini ve kullanıcıyı şikayet etmesini istiyorum. Gerekli işlemler yapılmazsa ve fotoğraflarım paylaşılırsa Telegram'a da ayrıca dava açacağım.

Yorumlar (14)

Talha
Talha

Aynısı benim başıma geldi bana mesaj attı sohbet etmek istedi Telegram'da tel gizli kimseye açık değil bana Instagram adresini attı ekle dedi beni ekledim sonra hemen çektim takibi fark ettim bir şeyler olduğunu ama tabi o surde profilimi çekmiş ve arkadaşlarımdan bir kaçını bulmuş onlara gönderiyormuş gibi yaptı tabi saat aralıkları dikkatimi çekti konuşmamız saat 16:30 ama bana attığı tehdit ettiği resimde saat 14:20 gözüküyor ve İngilizce Instagram bu dikkatimi çekti artık yapay zeka ile mi yaptı bilmiyorum Telegram'dan sildim konuşmayı engelledim her yere de paylaşacağım dedim ve gerekirse savcılığa vereceğim dedim Instagram ve Facebook sildim ne kadar kurtarsamda belki tekrardan ele geçirilir diye iste dün geçekleşti banada oldu Instagram resimlerimden +18 değiştirmiş yapay zeka ile bana onu gönderdi Telegram'dan şantaj yaptı sildim her yerden engelledim burda da paylaştım eğer gerekirse savcılığa da giderim

Servan
Servan

Umut var mı bir gelişme

Furkan
Furkan

Ellerine koz vermediysen yüzün veya mahrem yerlerini atmadıysan problem yok atsalar da boş çünkü sana ait değil zaten atamazlar çünkü hacker oldukları ortaya çıkar suçtur

Sefa
Sefa

Kardeşim sonuç ne oldu acaba herhangi birisine atıldı mı fotoğrafların?

Ali
Ali

Reis bir şey çıktı mi önce Instagram'dan konuşup sonra Telegram'a geçildi Instagram takipçi listesini video alıp atmışlar bunların hepsine atacağım diye simdi Telegram'dan tehdit ediyorlar

Sana bir şey oldu mu

Salih
Salih

Bir sonuç çıktı mı ve olay üzerinden ne kadar zaman geçti

Erkan

Elinde videom var herkese göndereceğim diye tehdit ediyor ne yapmam lazım engelledim bir şey olur mu

Instagram bulurlarmı peki kardeşim

Umut

Olmaz korkma engelle geç dediğim gibi ilk baş korkutup koparmaya çalışıyorlar

Erkan

Bende tehdit ediliyorum şu anda ne yapmam lazım

Reis bir şey oldu mu

Erkan

Beni elinde video var herkese yayarım diyor kardeşim ondan yazdım

Umut

Engelle geç kardeşim hiç korkma ben sonrasında telegramı da sildim şükür sıkıntı yok gün içinde binlerce insana yaptıklarından dolayı ilk korkutmayla kopara bildiklerini koparıyorlar.

Telegram Üzerinden Şantaj Ve Para İsteme

14 Ocak 2024 17:59
Hasan sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 22:58
"Desteğiniz için teşekkür ederim"
Telegram Şantaj Hakkında Uyarı Ve Şikayet
Abuzer sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Şantaj Ve Tehdit

Abuzer