Telegram Şikayet Resim Ve Video

06 Ağustos 2024 08:14

Telegram şantaj
Telegram üzerinden bir kişi, özel fotoğraf ve videolarımı alıp ailemle sosyal medya arkadaşlarımla paylaşmakla tehdit ediyor. Para vermemi istiyor. Göndermezsem herkese yayacağını söyledi. Bende para gönderdim. Sosyal medyaya ait tüm kişisel verilerimin bulunduğu sayfayı da paylaştı. İsteklerini yerine getirmezsem çevreme konuşma ekran görüntülerini yayacaklarını belirttiler. Bu olay 04 Ağustos 2024'te gerçekleşti. Bu tür durumlarla karşılaşmak kesinlikle hoş bir durum değildir. Bu süreçte, hesabımda gerçekleşebilecek her türlü yasal veya yasa dışı faaliyetler; numaramın kullanılarak kişisel çıkarlar için yapılan sesli veya yazılı mesajlar veya ses kayıtları aracılığıyla gerçekleştirilen görüşmeler; yasal veya yasa dışı olabilecek her türlü aktarım, resim, video, ses kaydı, yasa dışı para transferi, link paylaşımı; hakaret veya tehdit içerikli paylaşımlar; suçlayıcı veya aleyhte konuşmalar; bilgi alışverişi; yasal veya yasa dışı eylemler; şahsımla alakalı değildir.

Yorumlar (8)

Naruto

Hayır fakeden ekran görüntüsü atıyor bana hiçbir şey olmadı

Yalçın

Merhaba adem aynısı benim başıma da geldi dün akşam Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler cevabınızı bekliyorum

Yalçın

Merhaba Tolga aynısı benim başıma da geldi dün akşam Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler cevabınızı bekliyorum

Yayımladılar mı aynısı başıma geldi dün

Ahmet
Ahmet

Arkadaşlar aynısı başıma geldi görüntüleri paylaştılar mı sizin

Mert
Mert

Benim paylaştılar bende dedim her yere vermezsiniz ak senin sonra engelledim en fazla dalgamı görürler

Naruto

İyi günler Instagram üzerinden paylaşım yaptılar mı

Yayımladılar mı aynısı başıma geldi dün

Suskun sonuçtan çok memnun

Telegram 'da Şantaj

Suskun
12 Ağustos 2024 00:49
Hasan sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 22:58
"Desteğiniz için teşekkür ederim"
Telegram Şantaj Hakkında Uyarı Ve Şikayet

Telegram Üzerinden Tehdit Ve Şantajla Kişisel Verilerimin Yayılması