Emre sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Çok Yavaş Ve Kasıyor

29 Ocak 2024 05:52

Tekno Spark GO model telefonu iki ay önce satın aldım ve keşke satın almasaydım, inanılmaz derecede pişmanım. Telefon, e-Devlet uygulamasını bile açamıyor; bu kadar yavaş ve inanılmaz derecede kasılıyor. Yazı yazmak için klavyenin çıkmasını en az 10-15 saniye bekliyorum. Ne yaptıysam düzelmedi. İlk fırsatta cihazı değiştireceğim.

29 Ocak 2024 05:40

Tekno spark GO inanılmaz kasıyor yazı yazmak için klavye açmıyor zor la açılıyor e devleti bile açmıyor uygulama dan atıyor kimseye tavsiye etmiyorum paranıza yazık inanılmaz yavaş uygulamaların zaten çoğu nu kullanamıyorsunuz çünkü açılmıyor ya da uygulamadan atıyor kesinlikle pişman olacağınız bir cihaz almayın.

29 Ocak 2024 08:52 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

29 Ocak 2024 15:26

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Emre
29 Ocak 2024 15:48

Kesinlikle almayın kronik bir hata olduğunu firmada kabul ediyor. Eda hanıma iyi niyetinden yardımcı olmaya çalıştığı için 5 yıldız verdim firma 1 yıldızı bile hak etmiyor.

06 Şubat 2024 15:57

01 Şubat 2024 00:21
Tecno Mobile Telefonun Sorunları Bitmiyor
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 03:08

Süleyman
13 Ekim 2024 12:52
Servet sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2024 15:49
"Bir sorunla karşılaşmıştım ama müşteri hizmetleri hemen dönüş sağladığı ve çözüm oldu teşekkür ediyorum"