Sütaş Sütlerin İçinde Kurtçuklar Dolaşıyor.

11 Eylül 2024 00:28265

Sütaş, kurtçuklar dolanıyor. Aşırı soğudum. Bir gıda sektöründe galiba artık denetim filan yok. Ortada ne dolanıyor? Fareler mi yapıyor bunları anlamadım ki. Başka bir üründen de böcek çıktı. Böyle yaparak insanları soğutursunuz. Lütfen biraz denetim yapılsın bu fabrikalara.

11 Eylül 2024 11:22 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın www.şikayetvar.com Sitesi Yetkilisi, Geribildiriminiz üzerine 11.09.2024 tarihinde görüşme gerçekleştirilmiştir. Bizimle ilgili her türlü şikayet, bilgi, öneri ve sorularınızı iletebilir veya bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Sütaş Danışma Hattı

Tarık
11 Eylül 2024 11:23

Sütaş'tan aradılar hatalarının farkındalar. Umarım çözüm odaklı bir hareket de gerçekleşir. Teşekkürler

Sütaş Sütünde Böcek Kalıntıları!

19 Aralık 2024 02:18346

Sütaş sütün içinde böcek tarzı şeyler çıktı, ne olduğunu anlam veremedim. İ...

Sütaş Sütünde Böcek Kalıntıları!

Sütaş Süt İçinde Yabancı Maddeyle Karşılaştım, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

24 Haziran 2025 18:01477

Hamileyim. Marketten iki-üç gün önce süt aldık. Son kullanma tarihinin geçmesine daha çok var diye, uzun ömürlü olduğu i...

13 Kasım 2024 16:23467

"Ürünün yenisiyle değiştirdi teşekkür ederim. Ama bu bozuk sütü satmış olmaları durumunu değiştirmez bu yüzden bu marka benim için bitmiştir."

20 Temmuz 2023 21:16221

Süt aldım içinde bir şeyler vardı, katı gibi ve bozulmuş gibiydi. Tadında da bir farklılık vardı. Sütaş markasında ilk d...

Tümünü Gör
Sütaş Ayranın İçinden Sinek Çıktı

Sütaş Ayranınİçinden Sinek Çıktı

Merve
Sütaş Marka Süt Bozuk Çıktı!

Sütaş Marka SütBozuk Çıktı!

Merve
Sütaş Meyveli Yoğurtta Meyve Yok

Sütaş MeyveliYoğurtta Meyve Yok

Nurcan
Sütaş Ayran İçinden Tanecikler Çıkması

Sütaş Ayranİçinden Tanecikler Çıkması

Pro
Sütaş Kaf Kefir Bozuk Çıktı

Sütaş Kaf KefirBozuk Çıktı

Adem