Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Smart Holiday Hotel Rezil Otel

06 Temmuz 2024 12:01

1 - 6 Temmuz arası tatil için gittiğim otel kötü bir yer. Bir yıldız bile çok gelir. Otel bilgilerinin neredeyse tamamı yanlış. Çocuk dostu ve kaydıraklı diye tercih etmiştik.

Mini Club var dediler, yok. Çocuklar için güvenlik yok, her gün biri havuz başında düşüyor. Animasyon yok, her gün aynı şarkılar, soft değil, boş animasyon. Paralı tombala ve plaj pazarlıyorlar. Oda temizliği yok, tatil boyunca kendi çöplerimizi attık. Her yer pislik kokuyor. Yemekler çok kötü, her gün tavuk neredeyse, ara sıra balık. Midem kaldırmadı artık. Kaydıraklı diye tercih ettik, bozulan motoru 3 gün yapmadılar.

En son otel görevlileri ve turu arayıp şikayette bulundum. Özür dileyip telafi edeceklerine otelden çıkışımızı verdiler.

06 Temmuz 2024 12:05

Tatilbudur'dan aldığım oteli konaklamanın ilk günü 02 temmuz'da şikayet etmiştim, sorunum çözülmediği ve iptal iade talebi alabileceğim bilgisi verilmediği için Smart Holiday Hotel'de kalmak zorunda bırakıldım. Israrım üzere 4 temmuzda tekrar aradım Tatilbudur'u, sadece son günümün iadesi yapıldı. Bahsi geçen oteli de ayrıca şikayet ettim, aylarca beklediğim tatilim rezil oldu, dört gün boyunca ne düzgün tatil yapabildik. Talebim mağduriyetimin giderilmesi dir.

1 - 6 Temmuz arası tatil için gittiğim otel. Bir yıldız bile çok gelir. Otel bilgilerinin neredeyse tamamı yanlış. Çocuk dostu ve kaydırak diye tercih etmiştik. 1. Mini Club var dediler yok, çocuklar için güvenlik yok, her gün biri düşüyor havuz başında. 2. Animasyon yok, her gün aynı şarkılar, soft değil boş animasyon, paralı tombala ve plaj pazarlıyor. 3. Oda temizliği yok, tatil boyunca kendi çöplerimizi attık. Her yeri pislik kokuyor. 4. Yemekler çok kötü, her gün tavuk neredeyse, ara sıra balık. Midem kaldırmadı artık. 5. Kaydıraklı diye tercih ettik, bozulan motoru 3 gün yapmadılar.

En son otel görevlileri ve Tatilbudur'u arayıp şikayette bulundum, özür dileyip telafi edeceklerine otelden çıkışımızı verdiler.

11 Eylül 2024 19:51

14 Temmuz 2023 00:10