Osman sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 14:01

23.09.2023 tarihinde 1801003559 iş yeri numaralı Afyonkarahisar Samuray Sport mağazasından 006267ED terminal numarası ile Skechers Escape Plan bayan spor ayakkabısı satın aldım. Ayakkabı, satın aldığım mağaza aracılığıyla incelemeye gönderildi ve üretim hatasından kaynaklanan bir problem olmadığı belirtilerek red cevabı verildi.

Ayakkabının dört ay gibi kısa bir sürede burun kısmından ve kenarlarından açıldığını fark ettim. Yıllardır tercih ettiğimiz üç çizgili ayakkabı markasından uzun süre sıkıntısız şekilde faydalanıyorduk. Eşime, çocuğuma ve kendime ilk defa Skechers marka ayakkabı satın aldım ancak bir daha asla almam. Dört aylık sürede ayakkabının bu duruma gelmesi ve yapılan açıklamaları kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. İlgili yerlere gerekli şikayetleri de yapacağımı belirtmek isterim.

05 Şubat 2024 09:07 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

05 Şubat 2024 19:47

"Gün içinde iletişime geçeceğiz" bilgisine rağmen iletişime geçmediniz. Yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

07 Şubat 2024 22:23

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi bugün itibariyle gerçekleştirdim. Yalancı bir firmasınız. Gün içinde iletişime geçeceğiz bilgisinden sonra 2 gün y geçti hala iletişime geçeceksiniz. Arkadaşlar bulaşmayın bu markaya mağdur olursunuz ancak.

18 Temmuz 2024 18:24

Tüketici heyetine başvurum olumlu sonuçlandı. Herkese emsal teşkil etsin yol gösterici olsun diye buraya ekliyorum.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 11:28
skechers-outdoor-marka-ayakkabinin-kisa-surede-deforme-olmasi-4.jpg
skechers-outdoor-marka-ayakkabinin-kisa-surede-deforme-olmasi-3.jpg
skechers-outdoor-marka-ayakkabinin-kisa-surede-deforme-olmasi-2.jpg
skechers-outdoor-marka-ayakkabinin-kisa-surede-deforme-olmasi-1.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
22 Eylül 2023 20:40
Skechers Ayakkabı Topuk Kısmı Deformasyonu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 12:56
Burak sonuçtan hiç memnun değil