Elif sonucu yetersiz buldu

Senatech'ten Aldığım Telefonun Sorunları Ve İade Süreci

14 Haziran 2024 14:56

Senatech üzerinden aldığım telefon bozuk çıktı ve iadeyi kabul etmeyip başka bir bozuk telefonu göndermeye çalışıyorlar. Başta çok kurumsal gibi görünen bir firma fakat bir muhatabınız ve yardımcı olabilecek kimse yok. Ezber cümlelerle sizi geçiştiriyorlar. Senatech'ten yenilenmiş iPhone 11 aldım, geldiğinde mikrofonu ve bataryası bozuktu, üstüne arkasında bir de çizik vardı (çizik geldiği gün benden kaynaklı olabilir). Hafta sonuna denk geldiği için 2 gün sonra firmaya ulaşabildim. İletişime geçtiğimde iade alamayacaklarını, sadece tamirini yapabileceklerini söylediler ama arkasındaki çizik için önce 750 TL, sonra 1500 TL bir ödeme talep ettiler. Sorunun çözüldüğünü düşünerek ödemeyi yapmayı kabul ettim. Beni arayıp sorunun çözüldüğünü, telefon için ödemeyi yaptığımda gönderebileceklerini söylediler. Ayın 11'inde ödeme yapabileceğimi söyledim. Ayın 11'i geldiğinde ödemeyi yaptım ve gün içinde kargoya vermelerini talep ettim, kargoya verilmemiş. İkinci gün tekrar aradım, dün yoğundu bugün vereceğiz dediler ve tabii ki vermediler. Üçüncü gün tekrar aradım, telefonunuz tamir edilemedi, biz size başka bir cihaz göndereceğiz dediler. Kabul etmedim, iade istedim. 14 gün yasal süreniz doldu, yapacak bir şeyiniz yok dediler. Diğer telefonu kabul etmedim, tabii ki paramla rezil oldum. Arkadaşlar, karşımda hiçbir muhatap yok ve yasal süreci de 3 ila 6 ay arası. Elimde bozuk haliyle iki gün kalan ve servisten bile çıkamayan bir telefon için 18 bin lira para ödedim, şimdi de yasal süreciyle uğraşmak durumundayım. Teşekkürler Senatech.

14 Haziran 2024 17:12 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Haziran 2024 17:32

Telefon bana geldiğinde zaten mikrofon ve batarya problemi mevcuttu ki o zmn da bunu tarafınıza bildirdim o zmn da camın tutarını ödeyip iade talebinde bulundum bunun mümkün olmadığını çünkü telefonun darbe aldığını söylediniz ve evet hakkınıza girmemek adına ben ödeme yapmayı kabul ettim sonrasında bana telefonun tamirinin bittiğini söylediniz bunu söylemenize günler sonra bile telefon servisinizden çıkamadı zaten ödeme yapabileceğim süreyi de size söyledim ben ödemeyi yaptıktan 3 gün sonra ve iade süreci dolduktan sonra telefonunuzu yapamıyoruz başka telefon göndereceğiz dediniz kısacası zaten bozuk olan telefonun sorununu gideremediniz ve iade süreci serviste yani telefon sizdeyken dolmuş oldu ben ödemeyi 5 gün önce de yapsam o telefon bozuktu sonuç olarak bozuk bir telefon için mağdur edildim.

14 Haziran 2024 17:49

Size cihaz değişimi kabul etmediğimi de bildirdim kabul etmek zorunda da değilim bunu dayatıyor olmanız bile hizmet kalitenizin ne denli olduğunun ispatı bozuk olan bir cihazın bozuk olan başka bir cihazla değişmesi benim mağduriyetimi gidemiyor sonuç olarak alışveriş yapılırken dikkat edilmesi gereken bir firmasınız

14 Haziran 2024 18:57
14 Haziran 2024 19:40

Problem cihazın darbe alması değil zaten ödemesi tarafınıza yapıldı problem sizden kaynaklı bir sorun yüzünden cihazı habersiz bir şekilde değiştirmek istemeniz. Ayrıca telefonun serviste geçirdiği zamanı da kullanmanız. Neyse zaten çok söyleyecek bir şey yok her şey ortada.

20 Haziran 2024 12:11

İlk 14 gün içinde koşulsuz iade talebinde bulunmadığınız ve cihaz darbeli olduğu için teknik servise alındı. İşlem tamamlandıktan sonra ücret gönderiminiz gecikti ve 14 gün geçtiği için mecburen bu prosedür uygulandı.

20 Haziran 2024 12:53

1 ilk 3 gün içinde iade talebinde bulundum. 2 ürün servisten çıkmadı ve değişim işlemini kabul etmek zorundayım değilim.

04 Temmuz 2024 09:07
04 Temmuz 2024 09:33

Evet bir ayın sonunda bayağı bir uğraştırarak iade işlemini yaptınız ama bunu benim memnuniyetim için değil değişim için gönderebileceğiniz bir telefon olmadığı için yaptınız üstelik değişim telefonu bir ay önce kargoya verdiğinizi iddia etmenize rağmen teşekkür ederim.

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Onarım Talebim Reddedildi, Ücret İstendi

Bayram
14 Ekim 2025 16:33

Senatech'le Yaşadığım Mağduriyet

Hatice
06 Eylül 2023 17:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yenilenmiş İphone 11'de Mikrofon Sorunu

23 Ocak 2025 16:38
Aysen sonuçtan hiç memnun değil

Aysen
24 Ağustos 2023 01:42