Erkan sonuçtan çok memnun

Bas Aç Sisteminde Yedek Parça Sorunu

Bas Aç Sisteminde Yedek Parça Sorunu
08 Kasım 2024 13:49
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı aksiyon ve ilgi için teşekkür ederim. Problemimin giderilme hızı ve yöntemi takdirlik.”

Samet bas aç-push open ray sisteminin itici plastik aksamı bozuldu. Gereken parçanın yedeğinin satışı yok. Komple takımı almak mantıklı görünmüyor. Ücreti karşılığı sadece kırılan gri yuvanın da ulaştırılması yeterlim olur. Samet a. Ş'nin bu konuda mağduriyetimi gidermesini umuyorum.

08 Kasım 2024 13:59 (Şikayetten 9 dakika sonra)
15 Kasım 2024 14:01

Ürün 1Z1E02506800414408 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Erkan
15 Kasım 2024 18:19

15 Kasım 2024 18:25

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
11 Temmuz 2024 01:21
"Teşekkür ederim."
Fatih sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2024 23:17
"Gerçekten geri dönüşü çok iyi olan bir firma ömrü hayatımda bu kadar iyi niyetli bu kadar yardımsever bir firma görmedim. Fazlasıyla gönderdiği ürünler için çok teşekkür ediyorum Nuh Ayten beye çok teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı minnettarım kendisine"
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
19 Kasım 2024 01:33
"Samet aş ye teşekkür ediyorum gerçekten müşteri dostu duyarlı bir firma"