Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Sakarya Adsh Serdivan Diş Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

23 Ekim 2024 17:26

Serdivan dış hastanesinde ****diş doktoru geçen yıl alt dişimin düşmesi sebebi ile yanlardan sallanıyor diye dişimi çekti köprü yapacağını söyleyip sağlam dişlerimi ufalttı bayılacaktım acıdan hastaneyi inlettim uyuşmuyor dedim dinlemedi. Ufalttığı dişi delip içinden sinirleri aldı anlamadığım bunu neden yaptı çürük değildi sağlamdı sadece köprüyü tutması için küçülttü dişi işkence gibiydi durmayacaksan kalk yapmıyorum dedi o günden beri o dişim ağrıyor başka dişim için farklı doktora gittiğimde filmde yapılan kaplamanın altındaki dişte sorun olduğunu söyledi ağrıyor mu dedi evet dedim sağlam dişime ne yaptıysa bu bayan bir yıldır acı çekiyorum şimdi kaplama çıkartılacak ve mundar ettiği diş çekilecek ben bunun peşini bırakmayacağım dava açacağım yaptığı dişte bir şeye benzemedi zaten ölçüleri hatalı aldı dişi kocaman yaptı yetmedi sağlam dişimi mahvetti şimdi acı çekiyorum korkudan gidemiyorum. Bu işi bildiğini sanmıyorum. 500 TL ücret vermem gerekiyormuş ben acıdan hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum ödemeyi atladık elli kere aradılar verin parayı diye verdik vermesine siz şimdi 5 milyon versen bu yaptığını nasıl telafi edeceksin onu da bilmiyorum damakların şişti dişlerim gitti çektiğim acı kabusum oldu korkudan doktora gidemiyorum *** Umarım doktorluğu bırakırsın anneme de yaptı dişler ağzından çıktı hep oturmadı oda başka doktora gidip tekrar yaptırdı sizin gibi işini bilmeyenleri nasıl çalıştırmaya devam ederler anlamıyorum.

17 Ekim 2023 18:56
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Adsh Doktorun İlgisiz Ve Ters Yaklaşımıyla Yaşadığım Mağduriyet

22 Temmuz 2025 18:14