İlker sonuçtan hiç memnun değil

Robiz.net Saygısız Bir Firmadır

27 Mayıs 2023 08:07

Firmadan aldığım 2 elektronik üründen biri arızalı çıktı firma saygısız konuşarak suçu bana attı 2'sine de aynı işlemi yaptığımda biri direk yandı arızalı olduğu için çok saygısız, aşağılayıcı ve konuştular. Karşınızda muhatap yok.

İbrahim
İbrahim

Terbiyesizin önde gideni. Alışveriş yapmayı yaptırmayın.

Temel
Temel

Söz konusu siteden birkaç sefer alışveriş yapmış, sitedeki hemen hemen her ürünü incelemiş ve altındaki açıklamaları okumuşumdur. Pek çoğunda muhtemelen bilgisiz insanların satın aldıkları ürünlerin bozulma sebebini satıcıya attıkları için ürünlerin nasıl kullanılacağını ya da nasıl kullanılmayacağını yazdıklarını düşünmüştüm ancak görüyorum ki ürünü nasıl kullanacağını bilen ve sonucunda gördüklerinin ürün açıklamalarında yazılanlarla uyuşmamasının yaşadığı ikilemi satıcı sıfatı taşıyan firmaya soran insanlara da aynı şekilde yaklaşıyorlar. Kendilerine bir ürünle ilgili olarak kullanım sonucunun yazdıkları gibi olmadığını, sorun yaratıp yaratmayacağını sorduğumda şu bilgiyi iyice öğren, bilmiyorsan kullanma, biliyorsan da soru sorma tarzında bir cevap aldım ve WhatsApp üzerinden büyük ihtimalle engellendim. Marifet gibi, elektronik mühendisi sıfatıyla ürünlerin yanına kartvizit iliştiren, ancak insanlarla nasıl iletişim kurulacağını belli ki bilmeyen kişi ya da kişilerce işletilen bir firma.

Nurullah
Nurullah

Gerçekten çok haklıymışsınız adamla 1 yıldır çalışıyorum en az 50 siparişim vardı son siparişte arızalı ürün çıktı ilgilenmedi aynı şekilde alışveriş yapmazsın olur biter dedi

06 Mayıs 2025 18:48
Arızalı Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 16:02

09 Haziran 2023 15:56