Quadro Bilgisayar Yardım Edin Lütfen

06 Mart 2024 10:29

1 gün önce masaüstü bilgisayar aldım ve Windows 11 Home etkinleştirme ve ürün anahtarı ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Güncellemeler yapılamıyor ve indirme gerçekleştiremiyorum. 'Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız için Windows bu cihazda etkinleştirilemiyor' hatası alıyorum.

Gökhan
Gökhan

Merhaba; [email protected] adreslerinden ulaşacağınız arkadaşlar çok ilgili. Sorun yaşadığınızda buradan ulaşmayı deneyebilirsiniz. Bu arada ben de Battle Oyun bilgisayarlarından aldım. Sizin de bilgisayarınızın üzerinde arka yan tarafındaki ürün bilgi etiketinde FreeDOS yazıyor ise işletim sistemi lisansı içermeyen bir model satın almışsınız demektir. Dolayısı ile Quadro'dan kaynaklı bir sorun değildir. Satıcı firma var diye sattı ise o firmayı şikayet etmeli. Üzerindeki bir deneme sürümüdür. Belki test amaçlı kurulup üzerinde kalıyordur. Sizinki de böyle olabilir. Şayet öyle ise buraya boşuna şikayet yazmışsınız. Maillerinden irtibat kurup durumunuzun böylemi olduğunu teyit edin. Burada sonucu yazıp puanlayarak bir şekilde bizimle de paylaşırsanız sevinirim.

Hatice
05 Kasım 2023 12:35
Anil sonuçtan hiç memnun değil

Windows Yükleme Sorunu Çözülmüyor

25 Kasım 2024 18:55