Yanıltıcı İş Teklifi Ve Yasal Olmayan Ofisler

Caner
26 Aralık 2024 22:57

Öncelikle sizi bir dizi yalanla Ankara'ya çağırıyorlar. Diyorlar ki masa başı iş, işte aylık bu kadar maaş veriliyor. Ama gidip görüyorsunuz, dedikleri her şey yalan. Qnet diye bir şirket var, biz şirketin ofisiyiz diyorlar ama şirketin o ofisten haberi bile yok. Bildiğiniz normal daireleri tutup sözde ofis olarak kullanıp oraya da 30-40 kişiyi koyup ofis olarak kullanıyorlar. O ofisler yasal değil. Ankara'da Universal Energy takımı var ve bu ofisler bu takıma bağlı. Yasal olmayan ofisçilik sertifikaları dağıtıyorlar, halbuki o sertifikalar yasal değil. Devletin bundan haberi yok. E-devlete var diyorlar, halbuki öyle bir şey yok ve ne zaman kapıya polis gelse korkudan sertifikaları saklıyorlar. Sözde ofis olarak kullandıkları dairelerin ne vergi levhası var ne de vergi numarası var, bildiğiniz vergi kaçırıyorlar, buna bizzat şahit olmuş bir insanım. Beni Keçiören'deki bir ofise bir arkadaşım çağırdı, burada 8 kişiyiz dediler. Sonra baktım ki 40 kişi rahat var. Bir de oraya gittiğimde bildiğiniz kahvehane gibi bir yer, masa sandalye kurup orada insanlara bir sürü yalanlar söylüyorlar. Ben oraya gittiğimde R**** K***, S***** D****, H**** D**** bunlar aslen Ağrılıdır. Bunlar insanları yalanlarla manipüle edip sisteme kaydedip onların sırtından para kazanmaya çalışıyorlar. Millete kredi çektirip hayatlarını karartıyorlar. Şirkette ve sistemde bir sıkıntı yokken bunlar tamamen o sistemi kendince piramit sistemine çevirmişler. İstedikleri kişileri yukarıya çekiyorlar, istemediklerini aşağıda bırakıyorlar. Bu yorumu gören arkadaşlara tavsiyemdir, bu işe girmeyin. Sizi önce manipüle edip sırtınızdan para kazandıktan sonra bir köşeye atıyorlar. Destek falan vermiyorlar ve ofis olarak kullandıkları dairelerde resmen millete hapis hayatı yaşatıyorlar. Kendi kafalarına göre kural koyup bu yasak şu yasak, milleti mahkum olarak görüyorlar.

profile profile profile
02 Ocak 2025 12:44 (Şikayetten 6 gün sonra)

Yorumlar (12)

Kudret
Kudret

Dediklerinizin birebir harfiyen kardeşim yaşıyor ve beyni yıkanmış yardımcı olur musunuz

Sorunuz varsa bana ulaşabilirsiniz

Sahin_kupeli Instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz

Sahin_kuplei Instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz

Metin
Metin

Şahin bey banada ulaşırmısınız

Elif
Elif

Eşim bu işin peşinde. Ve ben yapma etme dedim halde yok deyip. İşin peşine koşuyor. Bir çözüm yolu bulamıyorum

İsmail
İsmail

Selam şahin bey size ulaşabilirmiyin

Serpil
Serpil

Nasıl ulaşabilirim size

Gizem
Gizem

Ulaşır misiniz

Mert
Mert

Nasıl ulaşabilirim size acaba sefa bey

Kardeşim bana acil ulasirmısın

Sefa

Kardeşim seninle iletişime geçmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏🙏

Qnet Yanıltıcı Takım Çalışmaları Ve Eğitim Süreci!

Yunus
06 Şubat 2025 23:26