Özlem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 16:12

Mayıs ayı içinde Instagram'dan diyetisyen T**** A****'ın subliminal diyet reklamını gördüm o güne özel tayt hediye edeceğini yazmıştı cazip geldi üstelik 20_25 kilo vadediyordu. Diyeti aldım taytın 1 ay içinde kargolanacağı bilgisini verdiler. Hazır mesajlar hazır metinlerle bir diyet listesi iletti kendisi. İlerleyen günlerde taytın diyet bitiminde kargolanacağı söylendi. Diyet süresince dobralık adı altında sorulara kaba cevaplar verildiğini hatta cevap bile vermediğini belirteyim. Bir tane 20 kilo veren danışan paylaşamamıştır. Her neyse epeyce maliyetli olan diyete harfiyen uydum. 8 kilo verdim bayağı da aç kaldım... Diyet bitiminde elbette cevap hazırdı intoleransım olabilirdi bir şeye. Taytı sorduğumda bayramdan sonra dediler adresimi değiştirdim çünkü şehir dışında olacaktım 1 ay kadar. 1 ay doldu tekrar sordum yarın dediler kargolanacak. 4 gün daha bekleyip yeni adres verdim. Cevap vermediler ben de utanarak soruyorum inanın kargolandı mı acaba yazdım. Hanımefendi bana bir ses attı hediye sorulmazmış ayıpmış. Bir de öğretmen olacakmışım. Göndermek zorunda değilmiş bana da zaten göndermeyecekmiş. Ceza kesti aklınca. Ona yazarsam da suç olurmuş beni şikayet edermiş vs vs. Tüketiciyi yanıltmak suç değil ama hakkını aramak suç anlayacağınız. Ayrıca hemen engelledi beni konuşmayı biliyor ama dinlemeyi bilmiyor belki de duyacaklarıyla yüzleşecek cesareti yok. Kendisini şikayet ettim. Ben yanıldım belki birine faydam olur buradaki mesajları sorduğumda kendilerinin bilerek şikayet yazdıklarını söylemişlerdi bu da benden olsun.

Başak
Başak

Ya bende aldım dün lsite ama bu kadar şikayet görünce panik yaptım,? Size rica etsem aynı diyet listesimi acaba bana diyet listelerini atar mısınız? [email protected] adresine

Nesibe sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Fatma Tuğba Günay Danışana Açıklama Yapmaktan Aciz

20 Mayıs 2024 12:49
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Online Diyet Hizmetinde Saldırgan Tavır Ve Yetersiz Destek

08 Ekim 2025 18:56