Pozitif Kurumsal Dergi Aboneliği İptal

15 Kasım 2023 18:55

Pozitif kurumsallık tarafından 10.11.2023 'te saat 11:13'te +90(850) 430 1925 numarasından arandım. Göztepe dergisi için olduklarını söylediler. Adımın ve fotoğrafımın bir sayıda yer alacağını, istediğim birkaç kişinin de adının dergide olacağını belirttiler ve onayımı aldılar. Bir fiyat teklif ettiler ve ben de kabul ettim. Bu fiyatın içerisinde ek olarak bir plaket de olduğunu söylediler ve başka bir kişiyle görüşmeme neden oldular. Bu kişi, iki adet plaket vermek istediklerini, birinin kendi adıma diğerinin ise ailem adına olacağını ve bunların özel olduğunu ifade etti. Kabul ettim ve aylık bir ücret belirtildi. Dalgınlığıma gelerek onay verdim ve yıllık olarak ne kadar olacağı onaylamamdan sonra söylendi.

Hesabımdan 11.691 TL para çekildi. Daha sonra fotoğraf ve adres bilgilerim için tekrar aranacağımı söylediler. Telefonum tekrar arandığında, karşıdaki kişiye fiyatı yanlış anladığımı ve işlemi iptal etmek istediğimi ilettim. Konuşmalarımız esnasında iptal edilemeyeceğine dair bir bilgi verilmedi. Görüşme yaptığım kişi talebimi ileteceğini ve tekrar aranacağımı söyledi. Arandığımda, ismimin plaketler için çoktan girildiğini ve iptal işleminin yapılamayacağını, başkasına yönlendirilemeyeceğini belirttiler.

İtiraz etmeye devam ettim ve başka bir çözüm olup olmadığını sordum. Bir çözüm bulurlarsa tekrar arayacaklarını belirttiler. Daha sonra 12.990 TL olan tutarın 10.000 TL'ye düşürülebileceğini söylediler. İtirazımı sürdürdüm ve ertesi gün tekrar aramalarını rica ettim. Aynı gün kartlarımı iptal ettirdim. Hafta sonu araya girdi ve hafta başında İş Bankası'na giderek harcamalar konusunda itirazda bulundum. Hafta başında tekrar arandığımda teklifi değerlendirip değerlendirmediğimi sordular ve kararımın değişmediğini, avukatla görüştüğümü ve itiraz ettiğimi belirttim.

İş Bankası'nın zaten kendilerine ulaşacağını söylediklerinde onayladım. İsminin listeden silineceğini ve iyi günler dilekleriyle telefonu kapattılar. Kanunun iş yeri dışında kurulan sözleşmelerin madde 47/5'e göre, tüketicinin on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip olduğunu biliyorum. 10.11.2023 'te kartımdan çekilen parayı geri talep ediyorum ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum.

15 Kasım 2023 19:03

Üstteki yazdığım şikayete ekleyemediğim bir şey daha var benim hesabımdan toplamda 2 seferde çekilen 12990 TL nin çekildiği miktarlar farklı bir şekilde yazılmış bir sorun yaratıp yaratmadığını bilmiyorum ama bilgilendirmek istedim

16 Kasım 2023 18:33

Şikayette bulunduktan 18 saat sonra falan pozitif kurumsal tarafından bana ulaşıldı işlemlerim devam ediyor

Oğuzhan
Oğuzhan

Bir sonu alabildiniz mi

19 Ocak 2024 10:38
Pozitif Kurumsal Adana Demirspor Dergi Çekilen Ücretlerin Acil İadesi
Dr. sonuçtan hiç memnun değil

Pozitif Kurumsal Dergi Aboneliği Hakkında

03 Aralık 2023 14:01