Pilsan Akülü Araba Garanti Ve Akü Sorunu

Pilsan Akülü Araba Garanti Ve Akü Sorunu
12 Kasım 2024 15:55

Merhabalar, bundan 7 ay önce akülü araba aldım ve şu an araç gaza basınca gitmiyor. 12 olan şarj anında 3-4'lere iniyor. Pilsan'ı aradım ve bana verdikleri cevap, akünün garanti süresinin 6 ay olduğu yönünde. Yalnız satış yaparken 2 yıl garantili diye satış yaptılar. Aküyü kendim söktüm, video ve fotoğraf attım; akü şişmiş ve patlama derecesine gelmiş. Aktif kullanan aracın aküsü nasıl bu hale gelebiliyor? Pilsan sağlam markadır diye 2 katı fazla para verip aldık. Keşke o kadar para vereceğime daha uygun bir araba alsaydım. Sizler de boşu boşuna o kadar yüksek meblağlar ödemeyin. Daha uyguna çocuğunuza akülü araba alabilirsiniz. Paranız boşuna heba olmaz. İyi günler.

12 Kasım 2024 17:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetleriniz ve Destek talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında arayarak veya e-posta göndererek iletebilirsiniz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi a. Ş.

Elif sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 07:56
"Pilsan elinden gelenin en iyisini ve hızlısını yapıp problemimizi kısa sürede çözdü çok teşekkürler. Ancak bence teknik bayilerinizi gözden geçirirseniz markanız adına çok iyi olacaktır."
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Pilsan Akülü Araba Akü Sorunu Ve Yetersiz Bilgilendirme

06 Eylül 2024 15:24

Pilsan Oyuncak Terry Berry Akülü Araba Akü Sorunu

03 Şubat 2024 20:24
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Pilsan Akülü Araba Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

02 Nisan 2025 14:22