19 Mayıs 2024 16:27

Paribu da "Destek Talebi Oluştur" ekranında sorun var. Eksiksiz ve doğru bir şekilde istenildiği gibi destek talebi oluşturduğum halde hata mesajı alıyorum. Sebebini bilin ve Paribu da buna göre işlem yapın arkadaşlar. Binance TR'den Paribu'ya XRP transferi yaptım. İlk defa yaptığım için deneme olarak 10 XRP gönderdim ancak Tag kodunu yazmayı unuttum. Burada hatalı olan benim arkadaşlar fakat Binance TR den işlemin gerçekleştiğine dair onay mesajı aldım. Bu şu demek oluyor; 10 XRP Paribu havuzuna düştü ama Paribu tag kodu olmadığı için hesabıma geçişini yapmıyor ve 10 XRP'nin üzerine çöküyor. Paribu platformu son derece kötü çalışıyor arkadaşlar. İşlem yapmak isteyen arkadaşlar bunu dikkate alsınlar. Aşağıya görseller ekliyorum inceleyebilirsiniz.

28 Mayıs 2024 11:38 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba, Şikayet sırasında iletmiş olduğunuz GSM bilgisi aracılığıyla sizleri arayarak konu ile ilgili bilgilendirme sağladık. Paribu Destek Birimi

28 Mayıs 2024 11:45

Merhaba Bilgilendirme aşamasını geçeli 8 gün oldu. Tarafımdan istemiş olduğunuz belgeleri mail olarak gönderdim. Henüz bir çözüme ulaşmış değiliz. Şikayetim devam etmektedir. Havuza düşen 10 XRP'nin hesabıma aktarılmasını talep ettiğimi bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 11:03
Paribu Hatalı Tag Çözülmüyor
Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
25 Temmuz 2024 23:59
Paribu Tag Kodu Olmadan XRP Gönderimi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Paribu XRP Transferimde Tag Kodu Eksikliği Nedeniyle 3 Haftadır Param Bekletiliyor!

30 Temmuz 2025 16:28
Savaş sonuçtan çok memnun

Savaş
11 Haziran 2024 11:43
"Hızlı bir şekilde çözüldü, teşekkür ederim."
Paribu Hesabıma XRP Lerimi Aktarmıyor
Paribu Hesabıma XRP Lerimi Aktarmıyor