Vasfi sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ortadoğu Hastanesi (Ankara) Check-Up Hizmetinde Beklentiler Karşılanmadı

Özel Ortadoğu Hastanesi (Ankara) Check-Up Hizmetinde Beklentiler Karşılanmadı
20 Mayıs 2024 12:16

Eşim ve ben check-up paketi satın aldık ve gerekli ön ödemeleri gerçekleştirdik. Eşim hizmeti aldı ancak memnun kalmadı. Yapılan tetkiklerin yetersiz olduğunu ve bir sağlık ocağında aile hekiminin yapacağı tahlillerin daha kapsamlı olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle ben de check-up yaptırmaktan vazgeçtim ve ön ödemenin iadesini talep ediyorum. Ancak talebim kabul edilmiyor. Bana verilen belgeyi, ekran görüntüsü olarak 1200 TL karşılığında aldım. Bu ücretin yüksekliğini sorguladığımda, 14 günlük sürenin geçtiğini belirttiler. Check-up'ın bu kadar yetersiz olacağını tahmin edemedim. Bu deneyimden sonra, check-up için ödeme yapmanın boşa olduğunu ve yapılan tetkiklerle hastalıkların tespit edilemeyeceğini düşünüyorum. Bu durum, insanların sağlıklı olduklarını düşünürken hastalıklarının ilerlemesine neden olabilir.

21 Mayıs 2024 08:44 (Şikayetten 20 saat sonra)

Öncelikle geçmiş olsun konuyu daha detaylı görüşmek için hasta hakları birimine bağlanabilir misiniz?

Arslan sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 12:59
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Elden Para Alarak Checkup Satmaları Ve Arkasında Durmamaları

15 Nisan 2024 23:21
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 11:59
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 22:05