08 Temmuz 2024 14:35

25 Mart 2024 tarihinde burun kenarlarında oluşan kılcal damarlarla ilgili Özel Okmeydanı Polikliniğinde muayene oldum. Doktor bana “ Bunun tedavi edilebileceğini, 8-10 gün arasında şişlik ve kızarıklık dahil hiçbir iz kalmadan iyileşebileceği“ söylendi. Daha sonra ödeme alındı ve başka bir odaya geçildi burada tedaviyi “başka birisi” yaptı. Bu kişinin Dr. ya da diğer mesleki yetisini bilmiyorum. Ve hayatımda hiç bu kadar canım acımadı.
Sonuç bir hafta sonra burun kenarlarımda çukurlar oluştu, morluklar hala devam ediyor. Bir hafta sonra aynı yere müdahale yaptılar. Tekrar bir hafta sonra “hangi tıbbi gerekçe ile olduğu şüpheli çukurlar için dolgu yaptılar. Daha sonraki hafta bu çukurlar için “dikiş atalım 5 güne kadar iyileşir “denildi. Ve durumu o zaman fark ettim. Epikriz raporu istediğimde “git avukatın gelsin diyerek tavır koydular. İşlem öncesi ve devamında çekilen fotoğrafları istediğimde “sildik” dediler. Neredeyse 4 ay oldu ve benim hayatım karardı. İşlem öncesi, sonrası ve şuanın fotoğraflarını ekliyorum. Size tavsiyemdir tedavi olacağınız kurum ve doktorları iyi araştırın. Bu kurumla ilgili hem Sağlık Bakanlığı nezdinde hem de hukuki olarak şikayetimi başlattım.

13 Temmuz 2024 15:12 (Şikayetten 5 gün sonra)
16 Temmuz 2024 13:29

Beni "muayene eden doktor başka işlemi gerçekleştiren başka biridir." bu kişinin mesleki yeterliliğini bilmiyorum. Mağduriyetim de gayet resimlerle ve anlatımlarla ortadadır. Bundan sonrası Sağlık Bakanlığı ve mahkeme nezdinde olacaktır. Herkes kendi ölçüsünde yasal haklarını kullanmakta özgürdür.

Yanlış Hacamat Tekniğiyle Sağlığım Bozuldu

11 Haziran 2025 22:18
Yanlış Hacamat Tekniğiyle Sağlığım Bozuldu

Özel Okmeydanı Polikliniği Özel Okmeydanı Sorumsuzluğu

28 Aralık 2023 21:09

Yanlış Masaj Tecrübesi Ve Sağlık Riskleri

21 Kasım 2024 23:30
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem Olgun Fit Güzellik Çiğdem Olgun Güzellik Merkezi Döşemealtı Şubesinin Tutum Ve Davranışı

18 Kasım 2023 10:49

İpek Kanat Wellness Uygulamanın Hiçbir Etkisini Görmedim!

16 Ekim 2025 10:17